Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurcze, ja sobie zdaje sprawe, ze nie mozna dziecka przyzwyczaic, ale uwierzcie.... ze ja bym chciala chociaz kilka godzin pospac... a to wyglada tak ze jak sie poloze to on zaczyna sie wiercic. Wypluwa smoka, placze, trze nos. Daje picie i smoka, to zasypia na 5 minut, az mnie zlapie zasypianie. No i tak potrafi dlugo. Az za ktorym razem kiedy sie poloze, zaczne zasypia po raz 10 to juz mnie szlag trafie i dziecko laduje u nas. Nawet jak sie budzi i wierci to zawsze na lezaco wygodniej jest dac picie czy smoka.MOniskabe- tylko nie przyzwyczaj go dociaglego spania z Wami on teraz manipuluje a potem ciezko go bedzie oduczyc spania w Waszym lozku. Mam kolezanke co juz 3 lata spi z synem :/
wspolczuje. Dobrze ze najblizszym nic sie nie stalo...Nie, na szczęści. U mojej babci tam gdzie był pożar, w domu są dwa osobne wejścia... Jedno na parter, a drugie na strych na piętro. I jakaś moja przyszywana ciotka pijana ( ktora nie mieszkała z babcia) weszła sobie na górę i tam zapruszyła papierosem... Cała góra się spaliła razem z nią, dobrze, że babcia i wujkowie uciekli, yli akurat na dole. Ale i tak ogień dostał się na dół... Narazie mieszkają u mojej ciotki, ale podobno wystarczy tam zrobić remont i można mieszkać....to się działo w Borach Tucholskich