kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Pao mnie mozesz przepisac na nastepne testowanko wpisz mnie wstepnie na 16maj jeszcze co prawda 2 nie przylazla do konca ale cały tydzie plamie i dzis temp spadła jakby co to podam konkretniejsza date
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłam test dzisiaj ale miałam tylko ten o czułości 25. I wyszedł negatywny ;( Ale pocieszam się faktem że do okresu jeszcze 5 dni;p A jak nie wyszło to następny cykl przed nami także luuz ;D
Nie znaczy to, ze w ciazy nie jestes. Albo test byl wadliwy, albo mialas druga owulacje (moze sie zdarzyc kilka dni po pierwszej). Testy czasem klamia niestety...
a ja wlasnie leze z pupa do gory :-) owulacja nas zaskoczyla. wczoraj rano przytulanie tylko dla sportu bylo i po dlugiej przerwie, zeby swiezych plemniczkow narobic, bo owu miala byc w niedziele. a tu zonk wczoraj test owu pozytywny, wieczorem bol owulacyjny, dzis rano jeszcze raz przytulanko i po sprawie.
u mnie jest niestety tak, ze owu jest kilka a nie kilkanascie godzin po pozytywnym tescie owu. Dzis rano juz temp poszla w gore.
No to teraz dwa tygodnie nadziei, złudzeń a potem okres i od nowa.
ale poki co jeszcze ze 20 minut z pupa na poduchach.
pok a może właśnie w Waszym przypadku jest problem w tym, że się za rzadko przytulacie? plemniki chyba najlepsze są tak do tygodnia wstrzemięźliwości, pisałaś, że Twój M często jest zmęczony i 3-4 w miesiącu działacie...
więc teraz jak podziałaliście dwa razy to szansa jest
mnie się wydje, że u mnie jest też problem zbyt rzadkiego przytulania, widzimy się na ogół w dni płodne, a tu chyba jednak nalezy w miarę regulanie współżyć, szczególnie przy nie najlepszych paramterach nasienia