Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Między innymi powodem takiego zapalenie jest niedobór witaminy b6. Dziś też spojrzałam na wykaz niedoboru tej witaminy, bo coś mi tak podpowiadało by zobaczyć. Okazało się, że połowa z tej listy dotyczy mnie. Na szczęście mam w domu magnez+b6 więc przez jakiś czas będę brać i się zobaczy jak zadziała. Najgorsze, że leżąc w wyrze, nudzi mi się i zdrapuje tą zrogowaciałą skórę z nosa, obok nosa, no i najgorzej mam nad lewą brwią i w samej brwi, przez co mam ją przerzedzoną...Dagne u mnie właśnie taka przesuszona skóra na powiekach pojawiła sie ponad rok temu... walczę z tym do teraz bo przeniosło się na prawie całą twarz. To jest atopowe zapalenie skóry. Z reguły samo mija, albo trzeba zastosować leki. Jeśli nie minie w przeciągu miesiąca zgłoś sie do lekarza... ja to zaniedbałam i mam teraz problem z wyleczeniem tego, bo leki nie działają...