reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja bym na twoim miejscu poszła na jakiś długi spacer, świeże powietrze dobrze ci zrobi i może nabierzesz trochę dystansu do całej sytuacji bo w takim nieopadającym napięciu to na pewno się lepiej nie poczujesz
trzymaj się cieplutko

reklama
macie racje spacer dlugi dobrze mi zrobi ide sie gdzies przejsc w spokoju sie wyrycze i wroce naprawde nie wiem co ja bym bez was zrobila uciekam na spacer ubieram sie i mykam

mag Ja tez mieszkam za granica z tym ze moj facet to francuz i tez w Polsce zostawiłam dla niego wszystko mieszkanie psa zołwia znajomuch i rodzicow ale na szczescie układa sie wszystko w jak najleprzym pozadku.Tobie gratuluje podjecia słusznej decyzji o wyjezdzie do Pl a jak bedziesz wyjezdzac to pokaz mu jezyk.Ciesz sie zycie bo tak jak piszesz jestes bardzo ATRAKCYJNA zreszta jak kazda dbajaca o siebie kobieta.

Z jednej strony sie ciesz ze nie zaciazyłas bo było by gorzej z wyjazdem.....Bedzie dobrze wierz mi

Magenta to dla Ciebie na poprawę nastroju :-D
Będzie Ci lepiej bo obejrzeniu tego filmiku XD

[video=youtube;8IssOonEaPE]http://www.youtube.com/watch?v=8IssOonEaPE[/video]

Mag, kochana...sciskam Cie mocno, mocno...domyslam sie jak cięzko musi być...Ale pamiętaj po zimie zawsze przychodzi wiosna, nie tylko w przyrodzie! Bądź dzielna, nie podejmuj decyzji pochopnie, ale nie daj się też stłamsić i traktować byle jak! Każda kobieta ma w sobie siłę tylko czasem musi ją w sobie znleźć. Będzie dobrze kochana!

reklama
wiem laseczki ze pytam juz kolejny raz ale chyba mam problemy z tym suwaczkiem kopiuje kazdy link z osobna potem robie edytuj subkrycje i pisze mi za kazdym razem nieprawidłowy plik buuuu

Do góry