Aelreda
Fanka BB :)
Kochana z jakiej strony bierzesz suwaczek, podaj link tylkoszkoda ze zaden nie umi mi pomuc ale nie szkodzi zapytam kolego mojego M on jest informatykiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana z jakiej strony bierzesz suwaczek, podaj link tylkoszkoda ze zaden nie umi mi pomuc ale nie szkodzi zapytam kolego mojego M on jest informatykiem
Który suwaczek?klikam w wasze suwaczki i własnie z tamtad biore
No to krok po kroku. Ustawiasz typ suwaczka, typ paska, typ suwaka i wchodzisz w edycję danych, ustawiasz i dajesz w stwórz suwaczek. Na następnej stronie masz kilka ramek, kopiujesz kod z tej pierwszej. Wracasz na nasze forum, wchodzi w ustawienia, po lewej stronie wiadomo edycja sygnatury, wpierw kliknij w pole edycji na klawiaturze wciśnij ctrl+a i potem delete. Jeśli coś było w tym polu zostanie usunięte na wszelki niedźwiadek. Potem do tego pola kopiujesz wyżej wspomniany kod, dajesz zapisz sygnaturę i ta powinna się pojawić.aarleda np w Twoj pierwszy
Kochana ale ja widzę Twojego suwakaRobie wszystko tak jak piszesz ale chyba sie nie zrobiło

jedno jest na szczescie
ja mam niechcacy cały wór ubranek. Jak koleznka byla w ciazy to ja akurat czesto bywalam w Polsce i moj kuzyn oddawal mi po trosze ubanka, z ktorych jego synek wyrosl a moja babcia sie wczula i pokupowala mase ledwo uzywanych i bardzo markowych ubranek w lumpeksachmaly z tego wszystkiego juz wyrosl i od niedawna mam te wszystkie ciuszki w szafie. Na razie jestem twarda - sa tam juz kilka miesiecy a ja ani razu tam nie zajrzałam
i tak bedzie dopoki na usg nie zobacze bijacego serduszka.