reklama
dagne
Fanka BB :)
Mineralna, nie wiem jaka metoda, chyba standard, pisze mi że Rutyna
spotkałam się także w necie z opisami bet np od owulacji a nie od daty ost miesiączki. Wiesz, nie mówie, że masz złą interpretacje, tylko że ja miałam inną tabelkę
Cieszmy się że wzrasta podwójnie
a powiedz mi kochana kedy miałaś ost @? bo ja skleroza stara i nie pamiętam
ja 21 marca.
Ael, kurczę chciałam porównać heheh
ale podwoiła się czyli jest wszystko dobrze
i się cieszę bardzo
i nie koniecznie duży wzrost świadczy o bliźniakach hihi
zresztą z obliczeń wychodzi mi że jestem w 4,5tyg ciąży i tak też z bety wychodzi 
Ael, kurczę chciałam porównać heheh
Ostatnia edycja:
M
mineralnakocica
Gość
16 marca miałą ost @
dagne
Mineralna, a gdzie uśmiech? nosisz fasolkę pod serduchem
uśmiech proszę
M
mineralnakocica
Gość
Mykam bo jade buty kupic bo mi stopa cos spuchła i nie mogę w 38 wejśc
ciesze sie bardzo się ciesze
ciesze sie bardzo się ciesze
maaadziarka
Ael Ale pięknie widać Twoją dzidzię, jaka już duża, super
Tak, dostałam luteinę, 2 razy po 2 mam brać... I odpoczywać i się niczym nie stresować, nie muszę leżeć... Przynajmniej mi nie kazał. Następna wizyta za 2 tygodnie. Mam nadzieję że tego dziada (krwiaka) juz nie będzie, albo bedzie bardzo malutki. Lekarz mi powiedział że we wczesnej ciąży się często zdarzaja krwiaki i nie ma narazie nad czym panikować, a ten mój nie jest w końcu taki duży, oby tylko nie przybierał na rozmiarach... Jeszcze kazał mi brać witaminy i Trivagin (kwas mlekowy)
Tak, dostałam luteinę, 2 razy po 2 mam brać... I odpoczywać i się niczym nie stresować, nie muszę leżeć... Przynajmniej mi nie kazał. Następna wizyta za 2 tygodnie. Mam nadzieję że tego dziada (krwiaka) juz nie będzie, albo bedzie bardzo malutki. Lekarz mi powiedział że we wczesnej ciąży się często zdarzaja krwiaki i nie ma narazie nad czym panikować, a ten mój nie jest w końcu taki duży, oby tylko nie przybierał na rozmiarach... Jeszcze kazał mi brać witaminy i Trivagin (kwas mlekowy)
No widzisz Madziarko! Optymizm i głowa do góry!
Ja rzucałam epitetami jak musiałam leżeć ale wiedziałam, że warto bo teraz na usg widać moją zdrową, dużą i grubiutką dzidzię
Ale jak dotąd najbardziej rozwala mnie pamiętny widok brzuszka mojego dzieciątka
Ja rzucałam epitetami jak musiałam leżeć ale wiedziałam, że warto bo teraz na usg widać moją zdrową, dużą i grubiutką dzidzię

Ale jak dotąd najbardziej rozwala mnie pamiętny widok brzuszka mojego dzieciątka

hej dziewczyny
podczytuje Was od pewnego czasu, mogę dołączyć?!
staramy się z mężem o dzidzie 3 cykl i @ spóźnia mi się 3 dzień, ale póki co nie mam odwagi testu robić
boje się rozczarowania, dlatego razem zdecydowaliśmy, że poczekamy do testowania do końca kwietnia ;-)
wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluje!!:-)
podczytuje Was od pewnego czasu, mogę dołączyć?!
staramy się z mężem o dzidzie 3 cykl i @ spóźnia mi się 3 dzień, ale póki co nie mam odwagi testu robić

boje się rozczarowania, dlatego razem zdecydowaliśmy, że poczekamy do testowania do końca kwietnia ;-)
wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluje!!:-)
reklama
Magd.a
Jupiii ja zaraz do domu i do M. Na ostatnie w tym tygodniu przytulanie. :-(
Ewa czego sie boisz ;-) chyba lepiej wiedziec wczesniej czy cos zamieszkuje Ciebie czy nie. Jak nie to im wczesniej sie dowiesz tym szybciej zaczniecie starania.
Ewa czego sie boisz ;-) chyba lepiej wiedziec wczesniej czy cos zamieszkuje Ciebie czy nie. Jak nie to im wczesniej sie dowiesz tym szybciej zaczniecie starania.
Ostatnia edycja:
Podziel się: