reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne ja nie robiłam bety, robiłam dwa testy o największej czułości i w 5 tygodniu byłam na usg, było widać pęcherzyk, z resztą moja gin powiedziała, że to nie ma sensu już robić bety :-)

reklama
Mineralna, nie wiem jaka metoda, chyba standard, pisze mi że Rutyna:) spotkałam się także w necie z opisami bet np od owulacji a nie od daty ost miesiączki. Wiesz, nie mówie, że masz złą interpretacje, tylko że ja miałam inną tabelkę :) Cieszmy się że wzrasta podwójnie :) a powiedz mi kochana kedy miałaś ost @? bo ja skleroza stara i nie pamiętam :) ja 21 marca.
Ael, kurczę chciałam porównać heheh :) ale podwoiła się czyli jest wszystko dobrze:) i się cieszę bardzo :) i nie koniecznie duży wzrost świadczy o bliźniakach hihi :) zresztą z obliczeń wychodzi mi że jestem w 4,5tyg ciąży i tak też z bety wychodzi :)

Ostatnia edycja:
Ael Ale pięknie widać Twoją dzidzię, jaka już duża, super
Tak, dostałam luteinę, 2 razy po 2 mam brać... I odpoczywać i się niczym nie stresować, nie muszę leżeć... Przynajmniej mi nie kazał. Następna wizyta za 2 tygodnie. Mam nadzieję że tego dziada (krwiaka) juz nie będzie, albo bedzie bardzo malutki. Lekarz mi powiedział że we wczesnej ciąży się często zdarzaja krwiaki i nie ma narazie nad czym panikować, a ten mój nie jest w końcu taki duży, oby tylko nie przybierał na rozmiarach... Jeszcze kazał mi brać witaminy i Trivagin (kwas mlekowy)

No widzisz Madziarko! Optymizm i głowa do góry!
Ja rzucałam epitetami jak musiałam leżeć ale wiedziałam, że warto bo teraz na usg widać moją zdrową, dużą i grubiutką dzidzię :-D
Ale jak dotąd najbardziej rozwala mnie pamiętny widok brzuszka mojego dzieciątka :-D

hej dziewczyny
podczytuje Was od pewnego czasu, mogę dołączyć?!

staramy się z mężem o dzidzie 3 cykl i @ spóźnia mi się 3 dzień, ale póki co nie mam odwagi testu robić :zawstydzona/y:
boje się rozczarowania, dlatego razem zdecydowaliśmy, że poczekamy do testowania do końca kwietnia ;-)

wszystkim zafasolkowanym serdecznie gratuluje!!:-)

reklama
Jupiii ja zaraz do domu i do M. Na ostatnie w tym tygodniu przytulanie. :-(

Ewa czego sie boisz ;-) chyba lepiej wiedziec wczesniej czy cos zamieszkuje Ciebie czy nie. Jak nie to im wczesniej sie dowiesz tym szybciej zaczniecie starania.

Ostatnia edycja:
Do góry