reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Melduje się i ja:-) ale też w nastroju wrrrrrrrrrrrrrrr byliśmy we Wrocławiu i zakupy odbębnione;-) za to mam Tuśkę w domu chorą:-( mam nadzieję, ze ją do świąt dokuruje:sorry2: i jeszcze jutro do pracy a nie mam z kim jej zostawić:angry: a zamiana też nie wchodzi w grę:no: w ostateczności trzeba ją będzie zawieść do dziadka bo ten się jutro nie może z domu ruszyć:baffled:

reklama
No właśnie rano wstała jakaś niewyraźna:baffled: zmierzyłam jej temperature i stan podgorączkowy, jak wróciłam z Wrocka miała 39,4:szok: dałam jej paracetamol i do teraz nic:no: lekko kaszle i smarczy ale nie panikuje:no: niech posiedzi w domu, mam nadzieję, ze nic się nie wykluje poważnego:baffled: i wiecie co jest najśmieszniejsze:dry: że znów sprawdza się teoria, ze ona nie może chodzić do kościoła:baffled::-D:-D bo przecież byłyśmy w niedzielę i dziś już chora:confused:

Gabids jak chcesz sie wyzalic lub pobluzgac to zapraszamy na zamkniety. Wiesz po co tutaj jestesmy... My... Siostry...

Mateusz oglada You can dance, na nastepna srode pozycze sobie kamerke od dziadka

Moja niunka przyjechala. Zostaja do wtorku. Wjechali po drodze do nas, troszke ja nacalowalam i ciesze sie,bo Aska mowila,ze boi sie innych ludzi, ze poplakuje,ale bylo ok:-) nie zalamala ciociuni. Silna malpka jest, ma 6m,a sztywna na nogach,ze szok,a bystra:szok: te czorne slipka tylko jej lataja,a za Mateuszem to juz wogole

Anetka ogolnie to Tuska dosc czesto osmarkana,czy goraczkowa. Przedszkole,czy taka jej uroda:dry: My jakos w tym roku cala zime do kosciola chodzilismy,az w szoku bylam,bo w zaszlym ja do kosciola nie chodzilam ze wzgledu na MAteusza wlasnie,bo chorowal. Dodam,ze nasz koscol jest stary z kamienia wogole nie ogrzewany, wiec teraz jest o wiele cieplej na zewnatrz niz w kosciele

Mialam posprzatane, a mam wrazenie,ze normalnie sajgon jest

witam!!

Aneta, moja niunka tez wczoraj wstala chorowita. balam sie bagatelizowac, bo swieta nadchodza, wiec pojechalysmy do razu do lekarza. okazalo sie, ze to tylko przeziebienie. rano ma uporczywy kaszel po nocy, bo jej naplywaja smarki do gardla. po syropkach jest OK.

w zwiazku z powyzszym wczoraj mialam wolne. w koncu wykorzsytalam tani prąd i poprasowalam, popralam, odkurzylam...
jestem na bieząco z robotami przedswiatecznymi

po poludniu u Julitki znow byla kolezanka. zachwycona jestem jak dziewczynki sie swietnie dogaduja i bawia razem. jak na razie, dopoki sie soba nie znudza, to rewelacja.

P mi wlasnie anpisal, ze go rozklada choroba: goraczka, bol miesni...oj, chyba go grypa bierze-wwwrr!!!
ten kwiecein jest bardziej dla nas zdradliwy, niz marzec

Agus, przynajmniej nabierzesz doswiadczenia na rozmowach, ale wiem, ze takie nieprofesjonalne to wkurzaja bardziej, niz daja satysfakcje

sorry ale mam zły humor....a tak wogóle to witam z kawą

Monia do mnie tez bez kija nie podchodz.:wściekła/y:

Kobietki, humorki lepsze?
Monai, co u Ciebie sie dzialo?

wiecie co jest najśmieszniejsze:dry: że znów sprawdza się teoria, ze ona nie może chodzić do kościoła:baffled::-D:-D bo przecież byłyśmy w niedzielę i dziś już chora:confused:

:-D:-D

Moja niunka przyjechala. Zostaja do wtorku. Wjechali po drodze do nas, troszke ja nacalowalam i ciesze sie,bo Aska mowila,ze boi sie innych ludzi, ze poplakuje,ale bylo ok:-) nie zalamala ciociuni. Silna malpka jest, ma 6m,a sztywna na nogach,ze szok,a bystra:szok: te czorne slipka tylko jej lataja,a za Mateuszem to juz wogole

oj, roztkliwila sie ciotunia....

nudze sie w pracy i tak spojrzalam na watek pazdziernikowy z 2007r. jestem w szoku, bo tam na pierwszej stronie sa tematy poruszane w 2009r a na watku glownym raptem...1032odpowiedzi, gdzie u nas jest ponad 47tys!:szok::cool2:

Justyna wiem ze na Was zawsze moge polegac.I zawsze moge sie wyplakac w rekaw a ten list co przyszedl w srode to mamy do zaplaty ponad 600 funciakow za podatek gminny za rok 2007-2009 ze niby byla nie doplata z naszej strony.Dzisiaj ide to wyjasnic.

A tak wogole to dziendoberek.

No to spore malenstwo :-D

witam!!

w zwiazku z powyzszym wczoraj mialam wolne. w koncu wykorzsytalam tani prąd i poprasowalam, popralam, odkurzylam...
jestem na bieząco z robotami przedswiatecznymi
A ja jeszcze w lesie z porzadkami i gotowaniem ale biore sie od jutra

po poludniu u Julitki znow byla kolezanka. zachwycona jestem jak dziewczynki sie swietnie dogaduja i bawia razem. jak na razie, dopoki sie soba nie znudza, to rewelacja.
My wczoraj tez spotkalysmy kolezanke Angelki ale jakos nie zaiskrzylo miedzy nimi i sie nie bawily.Az dziwne bo zawsze lubily sie bawic.

....

reklama
Do góry