reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
hop, hop, kobietki!!!!!!!!

zyjecie w wirze porzadkow i przygotowan?

ja wczoraj mialam oprocz mycia okna jeszcze koelzanke Jultiki pod opieka. ale ladnie sie dziewczynki bawily, wiec nie bylo problemow. nawet w szoku bylam, ze juz sie nie kloca o zabawki, tylko potrafia sie swietnie dogadac-dorosleja nam dzieci:-)

mam cichy plan, zeby upiec Agulki oszukany sernik na swieta. kurcze, ciekawe, czy znajde przepis...

dzis chce isc do naszej swietlicy oddac ciuszki dla biednych

jutro skocze na zakupy

ale piekna poogda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam o poranku:-) ja już po małych szybkich zakupach i zaraz biorę się za mycie dwóch ostatnich okien i ostatnie gruntówki przed świętami;-) a jutro jadę do Wrocławia na zakupy bo mam bon na 100zł do salgrosa więc trzeba wykorzystać a ważny tylko do 21:-)
Donuś jakbyś nie znalazła przepisu to wysłałam Ci już na priva;-)

witam i ja
też zabieram się za spprzątanie :tak:na dworze ładnie więc Mateusz już chciał iśc od wczoraj jeżdżą u nas po drodze kopary i inne duże auta bo mają nam drogę robic więc Mateusz ma radochę ;-)
Ola dziś z przedszkola jechała do kina na film HOP a jutro w przedszkolu mają zajączka:-)
siedzę i myślę czy dobrze robie posyłając Olę do przedszkola a nie do szkoły.Wczoraj puyściłam ją u nas na dół do 2 koleżanek i jedna z nich chodzi już do szkoły a druga pójdzie od września i jak ona się o tym dowiedziała to zmieniła zdanie że już jednak woli iśc do szkoły a nie doi przedszkola:baffled:i powiedziała że przynajmniej Robert by za nią już nie biegał:-Dpewnie do końca nie będę wiedziec czy podjełam dobrą decyzję............cały czas byłam na nie a dziś mam wątpliwości:baffled::dry:z naszego przedszkola 18dzieci idzie jako 6 latki do szkoły:szok:dużo wg mnie........

Monia wierze,ze macie dylemat,ale moim zdaniem jest to troche taka nagonka teraz,bo nie argumentuja tym,ze dzieci sa gotowe emocjonalnie, ze doskonale sobie poradza, tylko mowia,ze przez ta reforme w przyszlym roku bedzie ciezko, duze klasy, scisk w szkolach, pozniej przeludnienie na studiach, ciezko z praca i rodzice zapisuja. Takie jest niestety moje zdanie. Skoro wprowadzili cudownaa reforme to mogli pomyslec o wszystkich ich konsekwencjach,a nie idioci szkoly zamykaja

Ja musze dzisiaj 2 dywaniki wyprac i chyba juz wszystko. No i podloga i z prasowaniem musze sie wygrzebac

Donuś jakbyś nie znalazła przepisu to wysłałam Ci już na priva;-)

jeszcze raz dziekuje baardzo!

siedzę i myślę czy dobrze robie posyłając Olę do przedszkola a nie do szkoły.Wczoraj puyściłam ją u nas na dół do 2 koleżanek i jedna z nich chodzi już do szkoły a druga pójdzie od września i jak ona się o tym dowiedziała to zmieniła zdanie że już jednak woli iśc do szkoły a nie doi przedszkola:baffled:i powiedziała że przynajmniej Robert by za nią już nie biegał:-Dpewnie do końca nie będę wiedziec czy podjełam dobrą decyzję............cały czas byłam na nie a dziś mam wątpliwości:baffled::dry:z naszego przedszkola 18dzieci idzie jako 6 latki do szkoły:szok:dużo wg mnie.

Monia, nigdy nie wiadomo, co lepsze. nie zadreczaj sie tymi myslami. Oli sie nagle przestawilo, a moze i pozniej nie raz zmienic zdanie.
sprobuj jej rozsadnie uargumentowac swoja decyzje i bedzie OK

prasowaniem musze sie wygrzebac
[/B]

ja sie niedawno (tak mi sie zdawalo)uporalam ze sterta,a tu juz nowa czeka i kolejne pranie sie suszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry