reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam sie w piekny słoneczny dzionek:-) aż szkoda, ze ja dzisiaj w pracy:-( ale porobiłam już sobie zakupki i wyskoczyłam do biedronki;-) ale cicho sza bo oficjalnie ciężko pracuje:-D Wczoraj tak wypucowałam kuchnię, że aż po nową firankę pobiegłam;-):-D a po powrocie z przedszkola zabarałam się jeszcze za młodej pokój i też już lśni:tak:

Nuśka Tuśka jeździ na 4 ;-) ostatnio chciała być strasznie dorosła i uparła sie, zeby jej Marek kółka odkecił po 4 wywrotkach szybciutko się do tatusia uśmiechała żeby spowrotem kółka zamontował:-D a co do zajączka to u nas nie ma takiego zwyczaju:no:
Agulka super odkurzacz:-)

A Wy gdzie się podziewacie:baffled: u nas cieplutko i słonko powoli się przebija:tak: my już po kościółku palma poświęcona;-) idę brać się za obiadek, a potem na spacerek gdzieś wyskoczymy:-) miłe niedzieli kochane:-)

witam poniedzialkowo!!!:-)

jak po weekendzie?
ja ostatnio mam problemy z wyspaniem sie. czy slonko, czy deszcz, ciagle ziewam:zawstydzona/y:

ciepelko sie u nas robi, dzis mam zamair umyc ostatnie okno i gotowe. tylko zostanie prasowanie i wieszanie firanek

nooo, szkooooda!

jedni mowia, ze caly tydzien am byc cieplutki,a swieta jzu chlodne. a teraz patrzylam na prognoze na onecie i w swieta tez pieknie!\

a ja jestem w strachu: dopatrzylam sie, ze brakuje mi w szafie 2par caarnych spodni i 1czarnej princeski! zrobilam dokladny przeglad i nie ma. domyslam sie, ze moglam to zostawiuc w Slupi, bo bralam na pogrzeb. ale....ja tam bylam pozniej ze 3rayz i nie widzialam. najgorsze, jak przypadkowo poszlo do cioci razem z ubraniami mamy....

reklama
Witam i ja w piękny słoneczny dzień:-)oby tylko już takie pogody były:-):-):-)
kawka wypita,domek wysprzątany pranie na dworze się suszy a 2 się kręci:tak:

Do góry