reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Yra tylko Nikos był wieeekszy od frania i wiecej jadł. W wieku 3 tyg jadł mi 140ml mleka...musialam tak 6razy dziennie i 3 razy w nocy. Cycka nie ciumkał wiec walczyłam o kazda krople..potem to juz obsesja była

witam się...

Nikos pieknie spał. Prezent mi zrobił. Kochany. Rano wstał i w kuchni czekał na niego namiot discovery ale zgłupiał...ale potem to z niego nie wyłaził :)))
moje małe Szczescie :)
Dzis jest cudownie młody juz chwile w krotkim smigał na dworze..teraz spi. Obkupilismy sie owockami i warzywkami na jutrzejsza impreze. Juz nie moge sie doczekac :)
lece zjesc sniadanie bo zapomnialam...

wieczorkiem Was nadrobię...dziekujemy slicznie za zyczonka kochane. Dzieki za pamiec o moim spoznialskim:-)

reklama
ionka czytałam, że rzeczywiście na białku kurzym jest MMR- o dziwo nikt przy podaniu nawet nie zapytał czy dziecko nie jest uczulone...a ponoć grozi to wstrząsem

witajcie

ja juz po zakupach, zjedlimy juz nawet obiadek, M poszedl do pracy, ja zarobilam chlebek i teraz musi odstac swoje 9 godzin, zaraz czeka mnie mielenie mięsa

milego dnia

My byłyśmy 3 godzinki na polu. Ola jest wszystkim zachwycona. Jej ulubione zajęcie to zbieranie kamieni:p Nawet je do domu przyniosła. Teraz zjadła obiad i układa się na drzemkę. Jak wstanie to jedziemy na noc do moich rodziców. Zjem pomidorówkę i czeka na mnie ostatni pokój do sprzątania.

ionka czytałam, że rzeczywiście na białku kurzym jest MMR- o dziwo nikt przy podaniu nawet nie zapytał czy dziecko nie jest uczulone...a ponoć grozi to wstrząsem

u nas też nikt nie zapytał o ewentualne uczulenie :/

Na polku jest cudownie, na balkonie pokazuje mi 24 w cieniu :) Filipcio śpi ale jak wstanie to znów wyjdziemy, bo aż zal w domu siedzieć.

nesiaa moja Pola tez to bardzo lubi :) jeszcze z kijem chodzi i krzyczy

kalisa u mnie w cieniu pokazuje te ż tyle - prawda cudnie jest

mała dziś w samym body i leginasach i kapeluszy biega i oczywiście w butach :) ja już drugą babę upiekłam i teraz chwila relaksu - mała wypiła dwie butle herbatki i pokłada się na drzemkę , jak wstanie to znowu do ogrodu wybywamy :) może sąsiadka na plotki wpadnie :)

no właśnie. na szczęście po szczepieniu nic nie było! nas też nikt o nic nie pytał :baffled:

polusia, nesiaa, Olga tez zbiera kamienie, patyki, liście, śmieci... a jak siedzi w wózku, to wrzeszczy BABA KUKU na całe gardło, aż się ludzie oglądają ;-)

u nas też 24 w cieniu :-) fajnie, nie? :-)
niestety od jutra ochłodzenie, więc po obiedzie znów trzeba skorzystać z pogody :-)

hej.
my niedawno wrocilismy z 4-godzinnego spacerku, spotkalismy sie z bratem ciotecznym Pawelka, zjedlismy teraz obiadek i maly padl.

my bylismy dzisiaj na krotkie body i bluze, bez czapki, za to z oslonka wozka zaciagnieta od slonka.
u nas w cieniu 20. a na sloncu upal...

reklama
Witajcie.
Ale jestem zabiegana.
Bigos zrobiony, pokoje posprzatane balkon tez jutro jeszcze tyllo kuchnie i lazienke i reszte gotowania mnie czeka. Niby razem z tesciowa robie ale prawie wszystko ja sama, zurek, sałątke, nawet rybe po grecku robie bo my z tesciem uwielbiamy, bigos zrobiony, ciasta. NO i jak tu sie odchudzac :p
Pogoda u nas tez cudna. Az chce sie zyc.

Yra- super ze chlopaki narazie zgrani!! bedzie dobrze. I faktem jest ze przy 2 dzieci jest sie lepiej zorganizowanym niz przy jednym.
MoniSkaBe - ja mialam kiedys podobna sytuacje ze gosc juz we mnie wjechal bo tez cofal i nie widzial ja ledwo stope zabralak bo by mi rozjechal idzieci tez. Dobrze ze Pawełkowi sie nic nie stalo, niby jechal po malu ale jakby nie bylo to auto:/
Nessia- Pokoj sliczny !!

Lece kapac chlopakow bo potem mam klientke na brwi ,tesciowej wlosy obciac i nie wiem co tam jeszcze hehe

Milego wieczorku

Do góry