reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sil a co tam wyniuchalas?? chyba dzis otworze drzwi na golasa mojemu zeby tylko mnie zaciagnal do lozka hehe albo jakis relaksujacy masaz mu strzele i za sutaszki poglaskam a sutaski to u niego lepsza zacheta niz jak bym go po jajeczkach drapala i wogole sutasek raz i mozna na byczku skakac hehe

co do obaw to tez zapewne bede je miala dopuki nie urodze

reklama
A co do pracy to ja co dziennie siedzę i myślę czy zdążę Was nadrobić i zazdroszczę, że ja nie mogę sobie wstać o 9, zjeść śniadanko, wypić kawę i spędzić miły poranek razem z Wami... :no:

magenta jesteś szczera aż do bólu!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no magenta nam tu szaleje pozytywnie na wiosnę...bo wyczuwa nadchodzącą fasolkę wszystkimi zmysłami..a ja mocno trzymam kciuki nie tylko za magente...działajcie dziewczynki a nowe fasolki w maju ujrzymy:)

ma-gdalena ja w trakcie pracy podczytywałam co nieco...a teraz juz 3 dzien nie chodze do pracy ale umowe mam do konca kwietnia wiec moge troche wiecej posiedziec i pisac ,bo wczesniej tylko czytałam w duzej mierze..:)

wlasnie dzwonil moj ukochany i powiedzial ze musze poczekac do wieczora hehe nom szczera jestem no ale coz.. taki moj urok a co do smierdzenia hehe kapalam sie juz:p:-p ja jutro odbebnie 4 godzinki 5 zanim dojade wiec zapewne bede miala co nadrobic jak dosiada sie nasze ''pisarki'' ah odrazu szaleje no coz dzis mnie jakos tak za przeproszeniem ''swedzi'' hehe i tak caly dzien mi sie to utrzymuje

A ja tak sobie mysle ze teraz asiol i pok mogly by zafasolkowac i za nie trzymam mocno kciuki zreszta za kazda z nas

Ostatnia edycja:
no w końcu pozostał jeden dzień do O więc to dobrze :-D
ja niestety w pracy nie mam dostępu do stron zewnętrznych, to chyba dobrze z jednej strony bo pewnie nic bym nie robiła tylko siedziała na forum :p

reklama
ja pomijam juz fakt ze jak tylko moj wyjdzie do pracy to odpalam kompa i czytam to co naskrobalyscie wieczorkiem... potem sobie pisze a czasami sie na siebie wsciekam bo caly dzien siedze z glowa w kompie i nic mi sie nie chce zraz bede musiala uciekac bo moj ukochany wraca musimy podskoczyc do znajomej na chwile z fakturkami i potem on jeszcze gdzies musi skoczyc ale zalatany dzis biedaczek i pewnie znowu powroce do was na chwile

Do góry