reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dagne ja też jestem panikarą więc się nie dziwię ale na pewno będzie wszystko OK ;) a jakieś nudności już Cię dopadły czy narazie na szczęście nie??
Silmiriel usunęłaś suwaczki :wściekła/y: i nie mogę zobazcyć w którym tygodniu ciąży jesteś więc szybko melduj!!!!

No... Bez Was się nie da :) Głupia ja :zawstydzona/y:

Dolegliwości... Cały dzień od już nie pamiętam kiedy boli mnie głowa, tak ćmi przeokropnie.No i ciągłe mdłości. Na szczęście nie wymiotuję, Ael, zostawię je sobie jednak, nie będę Cię obciążać. Nie mogę nic słodkiego tylko, bo wtedy wymiotuję. Mam tabletki na mdłości i one pomagają Mamarin się nazywają. I śpię w staniku, bo inaczej nie daję rady, tak bolą mnie piersi. Pomijam, że nie wolno nam się kochać, to mi się cuda śnią w zamian... Ech...

Powiem tak, mdłości- nie wiem co to za uczucie :) może się bez nich obejdzie :) chociaż po 6 tyg mogą się zacząć:) jem, czytaj pochłaniam wszystko! normalnie mój apetyt nie zna granic, więc myślę, że w ciąży przytyję masakrycznie:)
Sil, no i może to chłopak jak cię od słodkiego odrzuca :)

Ale od kwaśnego też, mięso też jest obrzydliwe, a jadłam, może nie dużo, ale jadłam... Wędlina generalnie śmierdzi.
Lekarz mówi, że dziewczynka, my byśmy chcieli córę.

Ael - Sil Cie nie słucha!!! dalej nie ma suwaczków!!! :wściekła/y: jak umiałaś je tak szybko usunąć to teraz je szybko wstaw!!! :-)

A nie, jednak już widzę!!! Zawracam honor, w sumie to nie miałaś wyjścia. I tak nie dałybyśmy Ci spokoju

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no a juz myslalam ze nas zostawisz:dry: ale jestes z nami Sil.. a mnie sobie jajniczek ciagnie na przemian prawy z lewym i odwrotnie juz od rana brr czekam sobie na mojego chlopa hehe bo musial do szefa pdjechac po jakies faktury itp pewnie dostanie opieprz za spoznienie dzis do pracy i zwali na mnie :dry: ze kobiecie sie chcialo w nocy baraszkowac hehe a najsmieszniejsze jest to ze dzis tez mi sie chce i kombinuje co tu zrobic zeby go wykorzystac:-p gorzej jak bedzie zmeczony co napewno sie stanie zboczuch sie jakis zrobila w tym cyklu albo na wiosne mogla bym z lozka nie wychodzic moja starsza siora miala tak w ciazy hehe:-) jutro na 8 do pracy oby te 4 godzinki szybko zlecialy bo pewnie was nie nadarze nadrobic hehe;-)

Uff, a już myślałam, że mam zwidy przez tą ciążę, bo ja widziałam suwaki :):rofl2::crazy:

Mag, nie to, że coś, ale no ... niucham... a węch mam wyczulony :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sil ja nic nie pisałam bo wiedziałam ze to tylko hormony...:)
hmm ja się zastanawiam co bedzie jak zobacze II kreski,bo jak juz wczesniej pisałam pierwsza ciąze poroniłam samoistnie w 6 tyg...i sie zastanawiam czy bede panikowac az do zobaczenia serducha( którego w poprzedniej nie zobaczyłam) czy powiem ze bedzie co bedzie,wiec w pełni rozumiem wasza panikę...dagne i ma-gdalena,bo ona wystepuje bez powodu a co dopiero jak ma się powód...

Do góry