Dzien dobry:]
ALe dzis piękne słoneczko, chyba pojdziemy na dwór. MAm takie pytanko czy jest tu ktos z okolic opola?
BARBARA01 mój Wojtus tez brał antybiotyki niedawno na zapalenie płuc tyle ze jest sporo mniejszy od Twojej Natalki i bałam się strasznie jak się dusił i ledwo oddychał takze wiem co przezywasz na szczescie Twoja córa jest starsza to pewnie lepiej to przechodzi na szczescie.
ALe dzis piękne słoneczko, chyba pojdziemy na dwór. MAm takie pytanko czy jest tu ktos z okolic opola?
BARBARA01 mój Wojtus tez brał antybiotyki niedawno na zapalenie płuc tyle ze jest sporo mniejszy od Twojej Natalki i bałam się strasznie jak się dusił i ledwo oddychał takze wiem co przezywasz na szczescie Twoja córa jest starsza to pewnie lepiej to przechodzi na szczescie.
. Opowiadaj szybciutko co było ciekawego na majóweczce, a nie że jedzenie dobre <normalnie już mi w brzuchu burczy> i towarzystwo;-).
. W Szczecinie wszędzie daleko i raczej trzeba być mobilnym by dostać się do większego parku lub lasu. Ja niestety jeste mobilna tylko jak T ma wolne, bo tak to wszędzie piechotką się dostaję. No ale już nie długo, mam nadzieję, że już w tym roku uda nam się przeprowadzić do Dziwnowa