reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mum2Be czyli mamusie w ciazy.

Proszę proszę Tako idzie z duchem czasu,kiedyś słynny był z tego ,że wózki ważyły tonę,a tutaj proszę 11kg :tak::tak:
a gdzie odbiór?

Ja pamiętam jak mój chrześniak się urodził i kuzynka kupiła wózek firmy Polak i ten wózek ważył 25kg+ dziecko.Mimo szczerych chęci nie miałam sił na chodzenie na spacery z dzieckiem :-D Musiałam wisiec na rączce całą sobą,całym ciałem by skręcic wózkiem o 90 stopni :szok::-D:-D później dostałam ten wózek w spadku,pozbyłam się go w ten sam dzień :-D

reklama
Anineczko odbior w Rathcoole :tak: tam dostaniesz nie tylko wozeczek ale wiele wiecej dla dziecka zreszta Tichonek,Biola,Gliwa i ja tam sie zaopatrywalysmy w niektore rzeczy a tutaj masz ich strone
Baby Accessories

A i jeszcze nie dodalam wozeczek dobrze sie prowadzi narazie podobnie jak u Tichonka proba byla w domu ale wydaje mi sie ze bedziemy zadowoleni

Ostatnia edycja:
Czesc dziwczyny :rofl2: zglaszam sie po USG 3d w Medicusie.. dlugosc filmu ok 20 min, pelno zdj i ogolnie pozytywnie koszt 150e ja jestem zadowolona! Najwazniejsz,ze wszystko ok, synek jest zdrowy a ja sie uspokoilam aha zmienil mi sie termin bo nasz chlopak jest za duzy jak na swoj tydzien .... ma juz 35 cm i wazy 1,07 kg .

Widze,ze temat wozkow przerabiacie:-) ja mam to za soba... tak sie uparlam na wozek(kobiety w ciazy sie nie przegada heheh) ze polecialam po swoj do Pl .. teraz czekam tylko na przesylke:rofl2:

o a ja mam taki wozek ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XQ głęboko-spacerowy + fotelik X-CAR gwarancja 2 lata! tylo ,ze w kolorze carbon ....tez jezdzilam tylko po domu (wpychalam do srodka psa,ale byl wsciekly;) ) i tez sie super jezdzilo:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anineczko odbior w Rathcoole :tak: tam dostaniesz nie tylko wozeczek ale wiele wiecej dla dziecka zreszta Tichonek,Biola,Gliwa i ja tam sie zaopatrywalysmy w niektore rzeczy a tutaj masz ich strone
Baby Accessories

A i jeszcze nie dodalam wozeczek dobrze sie prowadzi narazie podobnie jak u Tichonka proba byla w domu ale wydaje mi sie ze bedziemy zadowoleni

ja mam z tej samej firmy tylko, ze Jumper X. Jak moj kupowalam, to nie bylo jeszcze Warriorow, a poza tym, nasz urodzil sie na wiosne, wiec az taka duza gondloa nam nie byla potrzebna. Jestesmy bardzo zadowoleni :)

Przy Bartoszku mielismy x-landera xa (i bylismy baaardzo zadowoleni)

Teraz mamy baby elegance beep + ,poki co uzywamy fotelika i gondolki i tez jestesmy zadowoleni ( co prawda MAx sie wkurza jak musi lezec na plasko ;/ mam nadzieje,ze mu przejdzie....)

tu ten co teraz mamy:

Załączniki

• acb4_bebeep_red.jpg
    acb4_bebeep_red.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Ania83 widzę,że na stronce tego sklepu są tylko wózki Jumper.Czy można w tym sklepie zamówic inne wózki?

Choc mój M napalił się na Mutsy,ale nie wiem czy wejdzie mi do auta...

ruda86 dzięki bardzo.Dostałam odpowiedź na maila od tego lekarza,że do 15 maja jest na urlopie i badanie na toxo kosztuje 30euro,tak więc jak wróci to się z nim umówię na to badanie :tak:

Do góry