M
mamuśka23
Gość
kochana wiesz co na ulotce jest ze kobiety w ciąży i karmiące to tylko mogą brać jak lekarz zaleci wiec nie bierz bo nic nie wiadomo a po co masz sobie kłopot zrobić !!!!!!!!!!!!!!!! Pomogą zobaczysz

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wspolczuje, z zapalenia oskrzeli wychodzilismy 2 miesiaceczesc dziewczyny..
ja to z moja malo od dwóch tygodni walczymy z przeziebieniem,znaczy zaczelo sie kichaniem,Julka dostala zapalenie oskrzeli..i juz na dniach było lepiej i chcielismy odstawic dzis leki a tu co po spacerku wczorajszym..kaszel i to taki starszny jak na poczatku choroby..ogolnie Julia ma robione inhalacje..z pulmicortu i berodualu,bo jej pediatra twierdzi ze ma skurcze oskrzeli z czego wynika ze jest astmatyczka..wkurza mnie to wszystko bo po 2tyg kuracji sterydami powinno sobie chorubsko pojsc a tu co..dupa za przeproszeniem..:/ mam dola jak nic!! Bo przy tym ja tez chora,a wiadomo ja nic nie moge wziac..
Ale nie o tym chcialam..co podac jej na ten glupi kaszel moze ktoras z was ma takie same problemy z dzieckiem..pliss doradzcie mi cos bo juz mam tego dosc!!!![]()
Aga mozesz podac na kulinarnym tego pasztetapowiem to mama zrobi , bo ja mam taka kuchnie , ze raczej nie upieke go
(((
czesc dziewczyny..
ja to z moja malo od dwóch tygodni walczymy z przeziebieniem,znaczy zaczelo sie kichaniem,Julka dostala zapalenie oskrzeli..i juz na dniach było lepiej i chcielismy odstawic dzis leki a tu co po spacerku wczorajszym..kaszel i to taki starszny jak na poczatku choroby..ogolnie Julia ma robione inhalacje..z pulmicortu i berodualu,bo jej pediatra twierdzi ze ma skurcze oskrzeli z czego wynika ze jest astmatyczka..wkurza mnie to wszystko bo po 2tyg kuracji sterydami powinno sobie chorubsko pojsc a tu co..dupa za przeproszeniem..:/ mam dola jak nic!! Bo przy tym ja tez chora,a wiadomo ja nic nie moge wziac..
Ale nie o tym chcialam..co podac jej na ten glupi kaszel moze ktoras z was ma takie same problemy z dzieckiem..pliss doradzcie mi cos bo juz mam tego dosc!!!![]()
podobno antybiotyki blokuja wyksztuszanie flegmy i ona ciagle mu zalegala
po odstawieniu kaszlal na poczatku gorzej ale w koncu wszystko stare wykaszlal
2 tygodnie sie oskrzela oczyszczaly
Zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze,byleby byla bez zakretowlaaaa dziewczyny dzisiaj wychodze za mąż!!! ALE SIĘ STRESUJE! prosze o trzymanie kciuków aby wszytsko poszło gładko![]()