reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

U mnie samopoczucie dobre :-) zamówiłam termometr.. także w tym cyklu bawię się w mierzenie zwyklym elektornicznym, wspomagać się będę microlife'em :-) i w końcu nauczyłam się badać tą wstrętną szyjkę :-D ale umiem tylko określić czy jest twarda ;-) jakieś sredniotwarde, średniomiękkie jeszcze nie dla mnie ;-)

Mój pojechał do swojego wujka na urodziny, więc ja złośliwiec mały dziś narobiłam mu ochoty i biednego nie zaspokojonego zostawiła, jutro jadę na cały dzień na wystawę psów ( więc czuje się tak jak Wy gdy zobaczycie II kreski na teście ciążowym haha)
więc pewnie zobaczymy się w pon dopiero ;-) coś czuje ,że ten cykl będzie bez przytulasków :-) ale za 2 lata to będę tu szaleć :-D to będzie mój wątek :-D

dlatego z chęcią zamieniłabym się z pok.. dałabym jej moją płodność, może lekko zawichrowaną ale jednak :-D a ona oddałaby mi te ponad 2 lata starań się

pok kocham Cię i liczę teraz na Ciebie i Asiolek, bo wam się należy ;-)

reklama
Ok rozumiem :) Odnośnie kwasu foliowego to może być na receptę. W dawkach 5 i 15 mg więc jak są duże niedobory to lekarz może wypisać. Ale wydaje mi się że póki co będę brać to co jest chociaż badań nie robiłam dokładnych. A @ mam właśnie teraz 4 dzień. Z tym że ja mam problem bo ma troszkę nieregularne cykle, zwykle 32-35 dni a teraz myślałam że jestem może w ciąży bo nie miałam 41 dni aż, ale @ przyszła niestety :(

Czemu za dwa lata? JA sądzę, że chłop pójdzie po rozum do głowy i nie będzie idiotycznie gadał, że zaręczyny wtedy a w wtedy, a niedługo przyleci z bukietem w zębach i pudełeczkiem w kieszeni i błagał będzie, byś uczyniła mu ten zaszczyt ... uwolnienia od mamusi :-D

Adele, jak zawsze masz 32-35 to są regularne, choć długie, a teraz może stres, choroba i się przesunęło.
A takie dawki, to owszem, ale w przypadku problemów, nie wydaje mi się, zeby to był pomysł na przed ciążą

Ostatnio edytowane przez moderatora:
laseczki nie uwierzycie co wlasnie odkrylam: poniewaz wciaz nie mam @ to chcialam poszukac czy sa jakies domowe sposoby typu ziolka itp. zeby w koncu przyszla i wpisalam w wyszukiwarke "wywolywanie miesiaczki" i co sie okazalo - pod tym haslem mozna znalezc ogloszenia i podpowiedzi dziewczyn jak poronic albo oferty zabiegow!!! masakra jakas...
chyba poprzestane na goracej kapieli
a moze wy mi cos podpowiecie? znacie jakies sposoby?

Mineralna miejmy nadzieję, że się w lab po prostu gdzieś pomylili albo skazili próbkę, trzymam kciuki by jednak wyszło wszystko w porządku :-)

Ja właśnie wróciłam ze swoim ze spaceru, ten dorwał aparat i zabawił się w paparazzi, a ja chciałam sobie wodę poobserwować, bo tak fajnie falowała na wietrze :-)
Może wrzucę później jakieś zdjęcie z brzuszkiem, bo jest ogromny!
Wróciliśmy dosyć szybko bo mój pęcherz chyba zmniejszył się o 90% i tak mi się siusiać zachciało strasznie :-)

W każdym razie doszliśmy do tego, że jeśli będzie dziewczynka to będzie Lenka ;-), ale jak stwierdził mój, zobaczymy co tak naprawdę mam w brzuchu i zastanowimy się na poważnie nad imieniem :-D

a moze wy mi cos podpowiecie? znacie jakies sposoby?
Seks zakończony obopólnym orgazmem :-) Serio :-)

Sil uwielbiam Cię normalnie :-) gdybym w ciąży była, zabroniłabym Ci takich rzeczy pisać, bo aż brzuch mnie od śmiania się boli :-p

a no za 2 lata mam zmienić stan cywilny ;-) a brzucha bez slubu byc nie moze:-p chyba, że szybciej się oświadczy..

Mówię Ci, że szybciej się oświadczy, Ael mnie poprze. Widzę oczami jakiś brylant w stylu Kate, księżnej Kate. I takie ogrooooooooooomne bukiet czerwonych kwiatów, tylko nie wiem, jak on je w zębach zmieści :p:p za kokardę, albo wiem, w koszu będą :) i za rączkę.

Okropne z tymi "poradami". Ale seks to naprawdę sposób :)

reklama
Kasiu ale orgazm musisz mieć :-D
Orgazm to są też skurcze macicy i ujścia i mają kierunek idący na zewnątrz, więc wypychający. Facet niech Ci się nawet ręcznie postara :-)

Sil ja Magdzie tłumacze ale ona nic, z resztą przyjęła M. do siebie z powrotem a żeby jej nie stracić zdziwi się jak szybko zobaczy pierścionek i jego klęczącego przed nią.

Do góry