reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2011

Pysia, ja to bym mogla byc w czasie ciazy asystentka takiego meza ginesa:-D I mysle ze nie bylabym az tak upierdliwa, ale o ile spokojniejsza jak w razie czego sprzet bylby pod reka;-)...
Tak na marginesie, to ja i tak teraz nie daje mezowi spokoju, bo czesto cos narzekam, ze daleko do wizyty, ze nie wiem czy wszystko w porzadku, ze dziecko sie za malo rusza itd., itp.... Wiec ile taki facet by nerwow zaoszczedzil jakby tylko baba zaczela marudzic, minuta usg i by mial spokoj:-) Ze tez milosc partnera wybiera, a nie rozsadek i wygoda:-D

Anula, takie duze dzieciaczki, to juz na pewno nie raz pomoga przy maluszku, wiec na pewno sie jakos zorganizujesz:)....
Mi sie kiedys marzylo miec wczesnie dziecko, a potem po kilkunastu latach nastepne, ale jakos los chcial innaczej i teraz juz za pozno na takie plany:)

Ostatnia edycja:
reklama
o nie maz ginekolog!To horror,mi by sie wydawalo ze on za kazdym razem by fachowym okiem ogladal:baffled::no:
Anula2011 no to fajnie ,ze nie jestem jedyna taka produktywna.Dzieci w wieku szkolnym to juz moga byc pomocne,napewno ze studiami wszystko sie uda.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No nie powiem tez jestem ciekawska i czekam na potwierdzenie plci (albo i niespodzianke, ze cos sie zmienilo:)) Wiecej dzieci nie planujemy, a zarowno chcialabym miec druga corcie jak i synka, wiec jak sie wyjasni to bede mogla juz konkretnie imie wymyslac i cos kupowac dla malucha, bo tak to mi sie jakos bezosobowo wydaje.... Ale przede wszystkim wzgledy zdrowotne najwazniejsze:)) Tak czy siak trudno o cierpliwosc:)

Tak oczekuje czwartego dziecka, bardzo mnie ciaza zaskoczyła tymbardziej ze w tym czerwcu mam obronę (licencjat) i myslę iśc dalej sie uczyc.
Pozostałe dzieci w wieku 11 lat córka, 10 lat córka i 8 lat syn.

ladna gromadke masz :))) fajnie dzici juz spore to i pomoga w domu :)

przybela hehe - no tak... mialabyś takiego gina, pomarudziła byś troszke i jak piszesz - zaraz by Cię obejrzał fachowym okiem i już byłoby wszystko spokojnie.... Ja też uważam, że najgorsze jest to czekanie od wizyty do wizyty :sorry2: Ledwo wyjdę z jednej, a chcę żeby już była następna :zawstydzona/y: a teraz tym bardziej przebieram nogami, bo o płeć się rozchodzi :-)

oj mam to samo .. trenujemy cierpliwosc hehe

Pysiu, Pryzybelo ja tez chcialam meza ginekologa w ciazy, a po ciazy pediatre;-)
jak dziecko jest po drugiej stronie brzucha to jeszcze wiecej watpliwosci, pytan itd.

ja niestety pobije rekordy w cwiczeniu cierpliwosci bo do ginka ide dopiero 8 czerwca, wczesniej do poloznej to mi guzik powie
jeszcze miesiac poczekam z ogladaniem malucha

Klementinka, no to chyba nie ma wyjscia - maz ginekolog i kochanek pediatra:-D (ewentualnie odwrotnie:))

Dobra, ja narazie uciekam z psem na dwor i po mloda do przedszkola, a Wam milej nocki zycze!

Pysiu, Pryzybelo ja tez chcialam meza ginekologa w ciazy, a po ciazy pediatre;-)
jak dziecko jest po drugiej stronie brzucha to jeszcze wiecej watpliwosci, pytan itd.

ja niestety pobije rekordy w cwiczeniu cierpliwosci bo do ginka ide dopiero 8 czerwca, wczesniej do poloznej to mi guzik powie
jeszcze miesiac poczekam z ogladaniem malucha

no, ja dlatego juz nie moge wytrzymac :-D bo do tej pory mialam tylko 1 wizyte, nawet poloznej nie widzialam od 12 tygodnia, no lae w przyszly wtorek w koncu bedzie!!!! musze sie na USG umowic w PL na czerwiec bo inaczej znowu bede marudzic ;)
Ja po yodze, wiec juz mega zrelaksowana :-)

Cześć dziewczyny,

dziś miałam dzień męczący .. ale wreszcie wszystkie formalności z mieszkaniem załatwione :) Tylko czekać aż się wyprowadzą, myslę że pod koniec tygodnia już dostaniemy klucze :)

Odebrałam wypis ze szpitala, dostałam recepty na leki i tyle, jutro jeszcze po zwolnienie bo dziś ordynator już wyszedł. Czuję się lepiej, dzidziuś spokojny ale położę się to sie pewnie odezwie :)

Witam nowe mamusie :)

reklama
Jeszcze na chwilke z wieczorka zagladnelam sobie:)

Pysia, usg polowkowe mam 18 maja w szpitalu, a do swojej ginki ide 25... W sumie, to nie mam co narzekac, bo po tym co widze ze dziewczyny na wyspach, czy skandynawii maja, to i tak powinnam czuc sie rozpieszczona, bo jednak wizyty co miesiac mam u lekarki, usg tez pare razy bylo, a i prywatnie nie taki majatek...
U nas usg w zasadzie wykonuja technicy, ale zawsze pozniej lekarz przychodzi z wynikami i komentarzem, wiec nie jest najgorzej...
No i ogolnie juz malo jajka nie zniose zeby ten tydzien z haczykiem przeczekac:tak:

Elifit, no to gratulacje, juz jedna noga w nowym mieszkanku jestescie:tak:

Do góry