reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Tak tak, ja mogę potwierdzić, że Karolina to nowa staraczka. Adminka przekazała mi info, że na jakiś czas tamten osobnik nie będzie mógł się logować na forum ani zarejestrować :-)

Wiecie co, ja to chyba będę podejrzliwa jeszcze przez jakiś czas :) nieważne...
No to mi na loda smaka narobiłaś Pao, ja mam pyszne algidy śmietankowy orzech- normalnie cudne :) te dużże :)

Dagne ja Ci zaświadczam, że Karolina jest nową staraczką a nie trollem :-)
A ja dziś znów poczułam ruchy maleństwa :-D i już nawet skumałam kiedy ma okres większej aktywności, choć niezupełnie wtedy czuć :-)

reklama
Witam Karolina :)

Ja dziś jadłam śnietankowo truskawkowe bo mi takie ostatnio na chcieja mąż kupił :)
A moja Nika uratowała dziś jeża. Zostawiła piłkę na polu i kazałam jej po nią biec, a ta biegiem na dół podwórka. Zostawiłam ją, poszłam się kąpać, a za chwilę mama przychodzi do męża, że ona weźmie psa, a on niech weźmie rękawice i weźmie jeża bo idzie w stronę drogi. Jak poszedł, to jeż już pod bramą siedział, z psem ujadającym nad nim (bo to mój przyjaciel tylko jeszcze o tym nie wie). A u mnie za bramką zaraz droga. Więc psica się dziś koniecznie chciała z kimś zaprzyjaźnić., Może jutro przyjdzie listonosz to ją pogłaszcze :) bo naprawdę się lubią, nie jak każdy pies z listonoszem. Przyprowadza go i odprowadza :)

Do góry