ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Ja już dzisiaj kończę, lecę się kąpać i będę oglądać z mężulkiem "Żona na niby" !! Trzymajcie kciuki za moja temperaturę jutro rano!!!!! Dobranoc i udanej nocy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Paluszek już zapisałam.
Jak mogę zwiększyć miejsce w sygnaturze bo już mi się nie mieścicie![]()
Pao nie mam pojęcia...A wiecie ze suwaczki babyboom dyskryinują kobiety z długimi cyklami...?Długość cyklu max 37 dni, ja ze swoimi 38-40 dniowymi się nie mieszczę
![]()
To u mnie już ten cykl raczej stracony zaczęło się plamienie. :-(
szalejecie z tym pisaniem
myślałam że wejde tam do tego telewizora jak powiedziała że dziecko kablem leje
pewnie śmieszne uczuciezaraz zaraz nie rozumiem najpierw piszesz że masz dziecko a teraz że starasz się ... sama już się gubisz w swoich wypowiedziachAel zarąbiste są twoje teksty :-* :-) hehe też Cię uwielbiam
![]()
też pamiętam najbardziej bałam się ang, a jednak strach ma wielkie oczy ;-) Jak tam Twoja bambusowa wędka?? :-)
też mam nadzieję, że być może się uda, ale czym bliżej terminu @ tym mniej wierzę, że mogło się udać :-( no ale czekam ;-)
i już po temacie ] 

takiego fajnego białego sierściucha