K
karolina1978
Gość
Kazdy ma prawo do wlasnego zdania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
po porodzie to ja tez napalona chodzilam, takiego przezywania nie mialam jeszcze nigdy i w tak rekordowo szybkim tempieMarti, moj to zloty chlopak, bo nie jest natretny, ani mi nie wypomina, ale ja go znam i wiem jakie ma potrzeby, chociaz naprawde dosyc to ukrywa i raczej w zart obraca, albo mowi ze tez nie mialby sily (taaak... na serio to on mi jeszcze nigdy nie odmowil). Dlatego mnie trafia ze sie taka zrobilam... Zwlaszcza ze w ciazy z Kaya, to naprawde nasza milosc kwitla i nie dosc, ze do konca ciazy dosc intensywnie sie soba cieszylismy, to nawet krotko po porodzie bylam najarana na niego, a teraz mozna sobie bezkarnie pobaraszkowac, a tu d...pa checi i sil brak
![]()
Karolina super to ujelasWiesz faceci to mali chlopcy i szybko czuja sie niekochani,czasai warto sie poswiecic.Bo jak na dole maja napiete jajka to impulsy w mozgu nie dzialaja jak nalezy i laza jak bomba zegarowa;-)
Ja przy Giulku moglam rano w poludnie i wieczorem,a teraz modle sie zeby szybko i z grzywki na pare dni.![]()