reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ząbki

Wow... jak szybko wam idzie..
A mysz czy skrzat czy zajac cos Wojtkowi za to przynosi? Macie jakies zwyczaje z tym zwiazane?

reklama
no ja te zwyczaje to znalam kiedys ale z tv :-D teraz bedziemy praktykowali... ogolnie wrozka zostawia jak znam to u innych pieniazka... :-)

no ja te zwyczaje to znalam kiedys ale z tv :-D teraz bedziemy praktykowali... ogolnie wrozka zostawia jak znam to u innych pieniazka... :-)

Dokladnie tak jest w Belgii. I to nie Euro a centy wiec naprawde niewiele i zupelnie symbolicznie. Pomysl w sumie nie jest zly bo w tym wieku dzieci raczej maja juz skarbonke wiec taki cent to niezla zdobycz. Ja tego zwyczaju nie znalam ale pewnie skusimy sie na przejecie tego zwyczaju.

Aktualnie Oral B z księżniczkami o smaku gumy balonowej, oczywiście różowa :-D mamy zasadę, że raz elmex, a raz może sama wybrać taką jak jej się podoba- patrzę tylko, czy odpowiednia do wieku.

my w chwili obecnej mamy Signal...u nas sa rozne pasty...zalezy co wpadnie w rece ;) co mloda sobie wybierze albo jakie zapasy zrobie :)))

no i chyba mamy pierwszego ruszajacego sie zabka...tak delikatnie bo mloda nie daje sobie dotykac zbytnio...tzn.dotkac moge ale nie poruszac :-D i jest to dolna jedynka :-D rezsta mowi ze sie nie rusza...ale chyba nie sciemia bo ciagle przy tym zebie widze ze majstruje ;))

reklama
Do góry