reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no to mieszankę zrobiłaś wybuchową, jak na mnie to za wcześnie jeszcze na testowanie, poczekaj do terminu @ albo dzień przed

IWASEK mi możesz wpisać 14 cykl, dziękuję

wiem, poczekam jeszcze te 5-6 dni i zobaczymy co będzie ... też mi się zdaje że na zachcianki jeszcze za wcześnie. A od którego tyg zaczynają się ??

Iwasku nie smucę się:) Zbieram siły i pozytywną energię na przytulanki w tym cyklu:) Tylko te cykle mogłyby być krótsze:)
No Dagne wszystkie tu jak na szpilkach siedzimy:) Odezwij sie do 16 zebym jeszcze z pracy zerknela ze wszystko jest ok:)
A dzis ide z m ogladac nasze nowe mieszkanie:) Pierwszy raz! już postawili scianki działowe wiec można oglądać, nie moge się doczekać, ale termin oddania dopiero w drugiej połowie lipca:)

nie nastawiam się na II krechy ... coś przeczuwam z całej siły że będzie I :-( nie wiem dlaczego tak myślę,ale czuje to ...

masz takie same myśli jak ja... Ze jak zwykle pewnie bedzie I krecha. Ja testuje 18 maja. A ty kiedy??? może nam sie uda co?????
Jak sie wogóle czujesz??? ja się czuje jak na okres, brzuch mnie pobolewa... i osłabiona jestem.

Jestem jestem, było obsunięcie w czasie :)
Serduszko słyszałam- matko!!!!!! jakie to uczucie! :D wszystko narazie w porządku, gin się zdziwił, że tyle wiem i że długo kwas foliowy brałam, bardzo przyjemny człowiek i na bank przy nim zostanę :) mam zdjęcia usg:) dzidziuś ma 1,13 cm :) mój wielkolud najukochańszy :) a serduszko ma 2mm i bije prawidłowo :) mówię Wam, coś niesamowitego słyszeć je i widzieć jak pika. Dziękuję, że trzymałyście kciuki:)
a oto zdjęcia:
skanowanie0001.jpg

skanowanie0002.jpg
A i malutek jest 2 dni młodszy niż z moich wyliczeń :) ale rośnie ładnie :) jestem taka szczęśliwa :)

Jezu...dziewczęta...nie było mnie zaledwie dwa tygodnie, a tu takie zmiany!!!
IWASEk...kochana....gratulację, ściskam mocno....jeju...tak bardzo się cieszę że zgarnęłaś fasolkę :-)...czytając twoje posty (z ostatnich trzech stron- nie nadrobie dwóch tygodni) czuć jaka pozytywna energia i radość od Ciebie biją :-)
ps. dziewczęta...Pozmieniałyście avatary i się połapać nie mogę która jest która :-p
Dagne....prześliczna....córka będzie:tak:

reklama
Kochana dagne...ja widze ze to córka będzie :-) ciocia wróżka Ci to mówi
pomyliłam się co do IWASka....bo miałam przeczucie ze dostanie ostatnią fasolkę...a tu jednak złapała trzecią...chyba że o jakiejś rozdanej fasolce nie wiem :-)

Do góry