Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Taki wcześniejszy dzień dziecka! Tylko jakoś duuużo tego przyszło Daguś
Ogromny buziolek!!!!!!! Wszystko jest PIĘKNE!
i podwyżkę
Gosiaczku dziękuję :-)Cześć wam
Troche mnie uspokoił lekarz bo powiedział że to może być spowodowane ciążą że organizm troche może wariować i dlatego może być podwyższenie że to tak samo jak jest ciązowa cukrzyca . uspokoiłam się 19 maja zrobie ponownie ten HBS i zobacyzmy
Basati, jesteśmy tu też na złe humorya zawsze lepiej się wygadać.
Tal sobie myślałam, nie chcę nikogo obgadywać, ale zgadzam się z Kasią, że coś ta sprawa z Pao niejasna mocno.. Ale cóż, nie moja piaskownica, nie moje zabawki.
Po wizycie super, małe ma 1.8 cm i widziałam łapkę, jak trzyma przy buzi. Prawie się zryczałam tam. Wyniki mam super, karta ciąży założona. Mogę chodzić!! Tylko z seksem poczekać do 12 tygodnia. Muszę zadzwonić umówić się na usg genetyczne, dał mi dwa numery, ale terminy są podobno straszne, więc będę dzwonić dziśPodobno najlepsi, a skoro wydawać kasę, to porządnie niech będzie zrobione.
Co do malin. On nie widzi żadnych przeciwwskazań, normalnie można jeść, pić sok itd.
No i termin oficjalnie na 15 grudnia.
co do Pao to mysle ze nie dowiemy sie jak to tam rzeczywiscie wyglada wiec tak jak powiedzialas - nie nasza piaskownica. i jeszcze jedno jako ze widze ze my sasiadki to mam nadzieje ze w swoim czasie bede sie do ciebie usmiechac o namiary na te rozne badania itp.Hej dziweczynkiJak dzionek mija ??
Paluszek ja oglądam z mężem rodzinkę.pl i uwielbiamy ten serial ;p;p
U mnie już jest strasznie gorąco także pewnie po południu na ogródku posiedze![]()
A co do tematu to ja jakoś się nie boję ciąży ze wzglęgów materialnychMyślę że damy radę
Oby tylko fasolinka się pojawiła ! ;D
ale coz do pewnych rzeczy trzeba dojrzec(mam na mysli siebie)