Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nie wiem jak kto, ale ja uważam, że rodzinka najważniejsza
pieniążki dziś są jutro nie ma… a rodzinka… może czasem być źle (kto powiedział, że będzie łatwo) ale jakoś razem raźniej ;-)
doprowadziłaś Ael do obłędu ;-)
nieme no jestem pod wrażeniem , cokolwiek się Ciebie zapytają sypiesz odp. jak z rękawa :-)
Na pewno już niedługo wszystko Ci się wyjaśni :-)
z niecierpliwością czekam na więcej inf. 
Tylko co z tego? Czy to znaczy, że Nas nie kochają a my ich? Pewnie, że nie :-) Moje Kochanie już wie, że jak mam humory to najbezpieczniej mnie psytulić
nie wiem jak komu, ale dla mnie to jest jak lekarstwo, i od razu mi lżej :-) Nawet jeśli mój M nie wszystko rozumie (w końcu nie jest kobietą) ;-)
a Twój Dzidziuś to dużyyyy
całe 1,8 cm :-) Nie dziwię Ci się, że się wzruszyłaś :-) Ja to czytam i mam łezki w oczkach – ale to z radości :-) Sil Ty weź się ogarnij :-) niczego złego nie możesz się dowiedzieć , te badania to czyta formalność ( i tak je traktuj) ;-)