reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mineralna ciesz się szkoła , póki jest ;-) czasami chcialabym się cofnać do tamtych czasów, jak było się bardziej spontanicznym, zwariowanym :-) teraz mi tylko obiady pozostaly i czasem w weekendy poszalec ze znajomymi;-)

reklama
Jak się miało fajna zorganizowaną klase to napewno fajnie ja odstaje od reszty ponieważ myśle poważniej o wszystkim, dla nich to że nie pale to jest dziwne jestem dla nich z innej planety, cenie sobie inny tryb życia niz reszta mojej klasy choć jest nas 12 osób, jak słysze iśc opowieści jacy pijani z dyskoteki wracali to chyba sama rozumiesz.

Hej babeczki kochane ...

Czytam was i czytam... i nadrobiłam wkońcu całośc;-).
Ja wczoraj miałam beznadziejny dzień. Humor do kitu, same kiepskie i pesymistyczne myśli... i na dodatek pokłóciliśmy się z moim... I jedyne co mi pozostało to odwrócic się tyłkiem do ściany. Czemu to tak jest że faceci nas nie rozumieją... Albo inaczej... dlaczego ja mam takie humory.... Coś czuję że @ przyjdzie zaniedługo.... Cycki mnie bolą... a brzuch cały czas od owulacji. Także nie licze na nic...

Sorki ale mam doła dziś:-(

Rozumiem ;-) ja miałam kilka osób z którymi się trzymałam ;-) w szkole grzeczna w weekendy trochę się szalało ;-) ale nigdy nie wróciłam zalana w trupa :-D ja teraz też myślę poważniej niż moi rówieśnicy ;-) chociaż to nie reguła.. :-)

Basati.. przytulam mocno :-) wiem po swoim doświadczeniu ,że facetem trzeba potrząsnąć :-) może zrozumie ..

Dziewczyny za chwilę będzie o tej kobiecie co chciała oddać swoje dziecko ! na dzien dobry TVN ;-)

Bastia a @ ci się spóźnia ? jak tak to o ile?

Magda : wiem że nie każdy taki jest ale dla mnie liczy się najbardziej rodzina facet dziecko zwierzęta

ja nie obejże w szkolnej bibliotece jestem :)

ale to tragiczne jak można było wpaść na pomysł z tym ogłoszeniem , przecież są okna życia , domy dla dzierci ja tego nie rozumie

Basati, jesteśmy tu też na złe humory :) a zawsze lepiej się wygadać.

Tal sobie myślałam, nie chcę nikogo obgadywać, ale zgadzam się z Kasią, że coś ta sprawa z Pao niejasna mocno.. Ale cóż, nie moja piaskownica, nie moje zabawki.

Po wizycie super, małe ma 1.8 cm i widziałam łapkę, jak trzyma przy buzi. Prawie się zryczałam tam. Wyniki mam super, karta ciąży założona. Mogę chodzić!! Tylko z seksem poczekać do 12 tygodnia. Muszę zadzwonić umówić się na usg genetyczne, dał mi dwa numery, ale terminy są podobno straszne, więc będę dzwonić dziś :) Podobno najlepsi, a skoro wydawać kasę, to porządnie niech będzie zrobione.

Co do malin. On nie widzi żadnych przeciwwskazań, normalnie można jeść, pić sok itd.

No i termin oficjalnie na 15 grudnia.

to były od zawsze moje proritety :)

wypbraź sobie że nigdy nie byłam na dyskotece bo jakos mnie to nie kręci

a tak wogóle skąd jesteś hm?

reklama
mineralna - nie spóźnia mi się... jeszcze jestem przed terminem @. dopiero mam 22dc. ( na 28 dniowy cykl)

Do góry