Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sil strasznie sie ciesze ze wszystko dobrze i maluszek zdrowo sie rozwija!!! tez bym sie wzruszyla w takiej sytuacji i nawet sama twoja relacja sprawia ze sie tak cieplutko na serduszku robi :-)oby tak dalej wiec dbaj o was obojeco do Pao to mysle ze nie dowiemy sie jak to tam rzeczywiscie wyglada wiec tak jak powiedzialas - nie nasza piaskownica. i jeszcze jedno jako ze widze ze my sasiadki to mam nadzieje ze w swoim czasie bede sie do ciebie usmiechac o namiary na te rozne badania itp.
Ciekawe co tam u Claudusi. Nic sie nie odzywa. Mam nadzieję że wszystko u nich ok.
Właśnie jak tam nasze testujące????

cześć dziewczyny :-)
coś czuję, że to moje testowanie za kilka dni przerodzi się w I krechę więc nie wiem czy testować ... czuję się dziś jak przed @ . może nie robić testu tylko czekać na @ ? nie wiem sama...
przyszłam właśnie z pracy weszłam do pokoju i stoi duża micha z cukierasami zjadłam chyba ze 3potem zajrzałam do lodówki i taka mnie ochota naszła na grzybki,że aż sobie kanapkę zrobiłam i opchałam się grzybkami .. boże ale mieszanka :-)
cześć dziewczyny :-)
coś czuję, że to moje testowanie za kilka dni przerodzi się w I krechę więc nie wiem czy testować ... czuję się dziś jak przed @ . może nie robić testu tylko czekać na @ ? nie wiem sama...
przyszłam właśnie z pracy weszłam do pokoju i stoi duża micha z cukierasami zjadłam chyba ze 3potem zajrzałam do lodówki i taka mnie ochota naszła na grzybki,że aż sobie kanapkę zrobiłam i opchałam się grzybkami .. boże ale mieszanka :-)