reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

hej!!!

nareszcie jakaś normalna pogoda , dzisiaj mieliśmy rocznicę komunii więc mogliśmy sobie zrobić grilla i dzieci mogły poszaleć na ogrodzie , chociaż rano kiepsko to wyglądało

a co u Was słychać

a tu córcia z bratem

Załączniki

• DSC02709.jpg
    DSC02709.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 36
reklama
My dzień spędziliśmy urodzinowo :-)
TORT był pyszny z Kubiaka :-) o dziwo ...różowa masa miała smak lodów owocowych pychotka :-) i tak nam minęło już ( tzn jutro minie :-) ) 4 lata. hehe 8 maja od tej godziny, mniej więcej, już czułam skurcze :-) i tak do rana. rano kąpiel, a potem do pracy z moją mamą, o 16 na porodówkę hehe to było jakby wczoraj...a o 20:10 byłam już mamą :-)

Załączniki

• IMG_6987a.jpg
    IMG_6987a.jpg
    28,5 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_6991a.jpg
    IMG_6991a.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Felidae 100 lat dla synka
Magda witaj ty strająca się, mamusia czy ciężarówka
Ja w szale zakupów. Nie moge już patrzec na topniejące konto a tyle jeszcze potrzeba. Większośc kupuję na alle bo duzo tanie. Kupiliśmy w Ikea mebelki dla małej jak juz urządzimy pokój to wkleję zdjęcie.

hej!!!
no cóż chciałam się upewnić że zabieg pod narkoza usunięcia migdałka nie jest potrzebny i poszłam zrobić badanie do prywatnej kliniki , wsadzili mu kamerę do nosa która doszła aż do migdałka i się okazało że ma maksymalnie niestety powiększony i zabieg jest konieczny , lekarz stwierdził że bardzo ciężko mu się oddycha i nie ma na co czekać
unhappy.gif
, no trudno 24 czerwca idziemy a ja już mam nerwy

pozdrawiam

reklama
Do góry