reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Elena tylko ze to wyglada strasznie-publicznie sie juz nigdzie nie napije bo to wyglada jakbym momentalnie dostala jakiegos wielkiego uczulenia-to nie sa takie zwykle wypieki poalkoholowe:-) Ja juz nawet na piwo z kolezanka nie moge wyskoczyc:no:

Kiedyś latem robiąc makijaż nie nakładałam podkładu i jak wypiłam dwa browce to miałam też czerwoną twarz. Gdybym miała podkład to by tak nie było. W tym wypadku to chyba stres był.

Jest grupa zamknięta, ale z tym do Mamolki.

reklama
Elena, sarka macie rację, przestudiuję schematy żywieniowe i zacznę coś wprowadzać. Na razie zmieniłam mleko z Bebilonu 1 HA na Bebiko 1 HA bo mały tyle jadł, że mu na 3 dni nie starczało, a jest trochę drogie. Mam nadzieję, że szkody mu tym nie narobiłam...

ainah kobieto myślałam ostatnio co sie z tobą dzieje :-D wprowadzaj nowości wprowadzaj. głównie dajesz mm więc to już czas. mały śpi, obiad się gotuje, a ja czytam co u was hehe

mąż mnie zabije - wymyśliłam sobie, że chce mniejszą spacerówkę. ten nasz wózek po przerobieniu na spacerówkę nie wiedzieć czemu robi się o wiele cięższy i już nie jest to dla mnie taka przyjemność spacerować buuu wczoraj nawet oglądałam spacerówki przecenione na 100 euro ale zobaczymy co mężulek powie. póki co jeszcze nie jeżdże z typową spacerówką więc ok. młody dzielnie leży ale potem to nie wiem jak będzie

Gosiu nie było mnie bo w kwietniu mieliśmy akcję szukania i instalowania szaf przesuwnych, do których przenieśliśmy cały dobytek (dwie szafy garderobiane w korytarzu plus jedna duza na cala sciane w kuchni, na rzeczy gospodarcze i na narzedzia małża). W chacie miałam sajgon i dosłownie nie miałam czasu na nic praktycznie. Antylopka potwierdzi, bo odwiedziła mnie jak instalowali mi szafy :) Siedziałyśmy zamknięte w jednym pokoju z maluchami i dobytkiem plus moj pies hehe :))

bry
fuuj ale paskudna pogoda.... wyszlismy na chwile ale niby fajnie cieplo ale co chwile deszczyk nachodził
a teraz tojuz wogólesie paskudnie zrobilo . Ja sie wlasnie chwilke zdrzemnęłam bo nocka znów kiepska....:(
sarka no to faktycznie masz w domu żarłoka..;)

niecierpię takiego dnia przesiedzianego w domu bo ile bym nie zjadła to dalej mi sie chce..:angry:

Hejka!
Ja z Dzidką, wiec bez pl znaków.
U nas tez pogoda niezbyt, ale i tak spaceru by nie było, bo zajeta byłam. Maz znów sie w robotnika bawi, a ja miałam pierwsze próbne zajecia przez neta. Mam nadzieje ze sie babce spodobały i ze dostane kolejna grupe. Ale nie wiem, kiedy sie bede mała do tego przygotowywac :szok:
Elena - niezła pamiec - ja bym nie pamietała, kiedy cos robiłam po raz ostatni ;-)

Sarka - czemu ciuszki do szpitala oddałaś? Przeciez rodzace mają zawsze swoje ciuszki? Ja mam reklamówe z ktora nie wiem co zrobic i chetnie bym gdzies oddała, ale nie wiem gdzie.

reklama
ja tez oddalam dzisiaj wszystkie ciuchy po malej tam gdzie rodzilam na noworodki- u nas rodzice maja albo nie:tak: nie ma wymogu

Do góry