H
hałabała
Gość
cwietka ja zostawilam ciuchy na chałubińskiego na poloznictwie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nareszcie koniec życia na walizkach. ale to niestety też oznacza chwilowe rozstanie z bb bo na starcie nie będziemy tam mieli neta. dopiero jak wszystko pozałatwiamy to wybierzemy internet. smutno mi będzie heheWitam;-)
asja widać zęby ci poleciałym współczuję:-( ja odpukać mam mocne pare dziurek w swoim zyciu tylko zalepiłam TFU TFU
Tez padłam, o 24 skapitulowałam, ale z asi postu wnioskuję że Azerbejdźan wygrał
asia a Jaś cyckowy? z tymi rzeczami to hmmm, no mozna ciuszki przetrzymać zawsze no ale co z resztą - wózkiem, łóżeczkiem itp, to też jeszcze zatrzymujesz?
Bo ja to planować nie planuje więcej no ale to dzisiaj, a wiem że jak się zachce to nie ma mocnycha tego wykluczyć się nie da, ja przuwielbiam małe szkraby i mogłabym miec tuzin tylko niech ktoś za mnie chodzi w ciąży i je urodzi
Dziś siedzenie w domu, Wiktor wywinał się chyba z antybiotyku, bo dziś już nie ma gorączki, mnie gardło póki co juz nie boli, czyli wirus to byłDziś leje, wieje i jest tylko 12 st, lipa

Biedny meczyl sie i napinal i nic.Teraz zasnal bidulek:-(
.Tak wiec pani psycholog sama stwierdzila ze ma jeszcze braki we francuskim i te pindy beda mialy czarno na bialym a do tego stwierdzila ze Adas jest perfekcjonista i stad te jego czasem dziwne zachowania
Tak wiec czeka nas duzo pracy nad nim