Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
chyba miała niecałe półtora roku, jak definitywnie pożegnała smoczka, Zdaje się, że trzy noce były trudniejsze, bo w dzień zupełnie spokojnie było. Ząbki ma prześliczne, białe i równiutkie. Mam nadzieję, że stałe tez będzie miała takie ładneTydzieńwidziałyście - widziałyście? od środy do końca miesiąca ma być 24-30 stopni!!!
A tak w ogóle to dzień dobry
byliśmy dzisiaj w zoo - Zuzka była zachwycona lamami
A miałam już ostatnio pytać ile czekałyście na wypłacenie becikowego?

u nas takie autko robi furore juz 2 miesiac, gada po hiszpansko wiec nie wiele rozumiem ale chyba moj syn znalazl z nim wspolny jezykDałam Puckowi autko, które dostał od dziadków na Wigilię (jak miał dwa tygodnie). Taki większy samochód, który śpiewa, coś gada, świeci różnymi kolorkami, starsze dzieci mogą wrzucać przez okna klocki - każde ma inny kształt. Pucek leży na brzuchu, ciągnie auto za sznurek, ono do niego mówi, a on umiera ze śmiechu
Szaleństwo
![]()
to nikt by nie pomyślał
, że on tego mleka pije tak mało. Bo to jest po kolei 120ml, 150ml, 150ml i w nocy najwięcej bo 2x180ml. To jest maksymalna ilość mleka jaką wypija, bo często wypija 100-120ml w ciągu dnia
.
. Kilka razy o niego prosił ale mu nie pasowało, że nie da się zaciągnąć
i tak pożegnaliśmy smoka.bo jest taki glupi wymog, ze zeby NFZ zrefundowal dziecku rehabilitacje to musze zaliczyc lekarza rehabilitacji ,logopede i psychologa wlasnie![]()
Dlaczego?