reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madzia...hmmm ja to już sobie wymysliłam patrząc na Twoj suwaczek, że to może być data bardzo fajnej i przyjemnej sprawy:):) hihihi jakoś mi dzis same zabawy w głowie:p

reklama
wozki fajne ale ja jakos nie przepadam za takimi wole bardziej nowoczesne pewnie u babci na strychu bym taki znalazla hehe ale jak bylam mala to taki dla lalek mialam

Paluszek owszem bardzo miła i przyjemna sprawa :-) można powiedzieć,że oficjalnie z M. wróćiliśmy do siebie.
A wczoraj upiłam się z przyszłą teściową :-D

Żadne nowości, byliśmy oglądać ogródki działkowe, zmokliśmy i żeby się rozgrzać postanowiliśmy się tak ogrzać :-)

M. się ze mnie śmiał bo mi się system love włączył i mu miłośc wyznawałam :-D był tym wyznaniem taki zmęczony,że jak wychodziłam rano to nawet się nie obudził ;-)

hehe no to milo madziu ja jak sie upijam to za to zamula lapie hehe smieje sie bo zawsze gapie sie w jedno miejsce i cicho siedze i wszyscy mowia zawsze koniec imprezy natalia ucichla:p za to jak juz mi minie chwilowy zamul to potem juz moge normalnie wszystko bo potem atakuja mnie glupawki:) ale ja jak pije to swieto bo nigdy nie przepadalam za alkoholem lampka wina od czasu do czasu do kolacji albo ze znajomymi to naprawde u mnie szok . znajomi mi sie dziwia ze ja potrafie nie pic a sie dobrze bawic albo ze wogole nie musze tknac alkoholu

Mam to samo, u mnie musi być jakieś święto :-) mój się denerwuje, bo chciałby piwa się z kolegami napić a tu nie może bo jest zmotoryzowany a ja prawka nie mam ;-)

Madzia no to widze ze sprawy dobry tor obierają:);)

Co do wózka faktycznie bardzo specyficzny i taki troszke jak dla lalek, ale pdoba mi sie ogromnie;) MOżliwe, że by się nie znudził po paru miesiącach;) ale popatrzec fajnie:)

A tak jeszcze w klimacie maluszków, nie boicie się tego co bedzie po urlopie macierzynskim? Kilka razy był juz poruszany temat pracy przed ciązą zeby miec spokojne 9 miesiecy i potem płatny macierzynski, ale co potem...ja sie strasznie tego boje. Nie mam co narzekac na swoja sytuacje finansową bo jakos mi się w zyciu na razie w tej kwestii układa, po ciązy szybko chciałabym wrócić do pracy, ale czy po tych 4 miesiącach bede w stanie zostawić takiego maluszka...czy moeje podejscie sie nie zmieni? mam mase pytan i obaw w tej kwestii...A w trojke funkcjonować przy jednej pensji nawet jezeli nie jest mała to jakoś sobie tego nie wyobrażam...pewnie samo sie wszystko ułoży i trzeba bedzie sobie poradzić...ale na razie jak o tym mysle to az brzuch mnie z nerów zaczyna bolec...Takie to mam teraz bolączki:) hehe fasolki na razie nie widać a ja już jestem na etapie wychowawczego:p

Ostatnia edycja:
reklama
wozek fajniutki ale hmm na nasze polskie ulice to az szkoda nim na ulice wyjechac by bylo ale tutaj w szwecji szwedki maja takie ale wiekszosc z nich ma je w domu jako ozdoby maja fiola na punkcie takich dziwnosci

Do góry