reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Bravo Bravo i ogromne gratulacje....Ja tez widze dwie krechy-jupi :-D tak bardzo sie ciesze ze tobie sie udało.Teraz dbaj o siebie i ic zapisac sie do gina.
Ja tstuje jutro jak nie przyjdzie @.Miała juz byc wczoraj

Baboo.. ale Ty masz cierpliwość :-D

Kasia.natka w Kameralnych jak sama nazwa wskazuje możesz się poradzić/napisać itp. coś o czym nie chciałabyś ,żeby wszyscy wiedzieli ;-) zaproszenie już wysłałam :-)

Dałam troche na luz z tym staraniem i dla tego mam cierpliwosc. Wiem tez ze moja @ lubi sie spuzniak wiec wole poczekac zeby sie nie rozczarowac.Nawet jak bym chciała dzis zatestowac to nie mam testa w domku a mieszkamy na zad....u i nie ma tu blisko sklepu czy apteki.

Ja wczoraj poszalałam trochę :-) więc z mojej diety nici :-D ale jak mam tam dnie spędzać to mogłby popadać jeszcze deszcz :-p

no gratuluje naszej nowej fasolinki jest druga krecha widoczna:) no to zaczynamy od nowa...
mi wczoraj juz sie @ skoczyla ja caly weekend na rybkach przesiedzialam dorwalam szczupaczka hehe malego w sumie bo 45 cm ale zawsze cos:p
zaraz ide na zakupy na obiadek dzis mam wolne jupi:)
ale cala chate musze posprzatac ba masakra taki balagan:p

Ma.gdalena !!!sa dwie kreski, ja widze wyraźnie;):) Jutro zrób koniecznie drugi;) a potem to najelpiej na betę:) Ale super trzymam kciuki zeby wszystko się potwierdziło! No i dziś jeszcze Pyscek, prawda?! Czekam z niecierpliowścią i na jej piekne dwie kreseczki:) Fiona mam nadzieję, że i u Ciebie fasolka kiełkuje:):) A poza tym kto nastepny w testowaniu? Pao zniknęla i nasza lista testujących też...:(

Kasia a jak u Ciebie, bo widzę jak rośnie Ci długość cyklu...Byłaś u gina? Bo ponad 50 dni to już troszkę długo, może warto iści na wywołanie? Pierwszy raz tak masz, odstawiłaś tabletki? Pewnie już pisałaś, ale mi umknęło...

Ostatnia edycja:
Ma.gdalena !!!sa dwie kreski, ja widze wyraźnie;):) Jutro zrób koniecznie drugi;) a potem to najelpiej na betę:) Ale super trzymam kciuki zeby wszystko się potwierdziło! No i dziś jeszcze Pyscek, prawda?! Czekam z niecierpliowścią i na jej piekne dwie kreseczki:) Fiona mam nadzieję, że i u Ciebie fasolka kiełkuje:):) A poza tym kto nastepny w testowaniu? Pao zniknęla i nasza lista testujących też...:(

Ja tez mam ogromna nadzieje ze kiełkuje a zreszta jutro sie okaze jak nie przyjdzie @.

To wysyłajcie na priv Wasze testowania :-) a wstawie na bloga. bo do sygnatury mi się nie zmieści :-(

reklama
Do góry