kasia.natka
Fanka BB :)
donia wyglada na to ze pozostale staraczki wypoczywaja, lenia sie itp. i dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Fiona ale jutro to już o dowolnej porze dnia możesz zatestować, więc może się skusisz?

, bo u nas nikt nie potrafi porządnie rozpalić zwykłego węglowego XD, no ale chleb z elektrycznego robił furorę.
, mój słuchał brzucha i mówi od razu jak ucho przyłożył "no strasznie chlupie dzidzia". Także na noc będę miała rewolucję w brzuszki 
wiesz co, sa opracowania które mówią jaki procent ciąż jest upośledzonych przy konkretnej ilości alkoholu i nie jest to ryzyko wysokie (pomijając alkoholizm)
ale oczywiście mając na względzie drowie maluszka można przez te 9 miesięcy się powstrzymać od lakoholu i innych używek, byle by tylko było zdrowe
organizm też sam to chyba jakoś reguluje, ja w poprzedniej ciąży poszłam na imprezę i sam zapach alkoholu wywoływał u mnie mdłości i pomyślałam hmm coś jest nie tak, zrobiłam test i II
ja tez nie mam ale M. maja na szczescie nie mam tego problemu - moje kochanie raczej nie chrapie :-)