devi naprawde nie życzę tego nikomu. Czułam niewyobrażalną pustke w sercu, a życie straciło jakikolwiek sens. Już raz to czułam, ale nie w tak zaawansowanej ciąży, ale ból taki sam...na szczęście tym razem zakończenie z happyendem, ale do tej pory jeszcze jestem rozstrzęsiona. Moja teściowa oczywiście znowu stwierdzi, że jestem przewrażliwiona... czasami lepiej dmuchać na zimne.
A my dziś kupilismy kupon na gruperze do pensjonatu w Mielnie:-)
Tak za wczasu gdyby mi później umknęło to życzę udanego wypoczynku i wspaniałej pogody :-)
Ostatnio tez zastanawiałam się nad wycieczką z Grupona, ale zastanawia mnie czy faktycznie jakość tych usług jest dobra. Daj znać jak już będziesz po urlopie.
karolap5 mam nadzieje, że wszystko ułoży się po Twojej myśli. Może lepiej nie dzwoń. W takich spółdzielniach mają często taki bałagan, że sami nie wiedzą "o co kamman" ;-)
Ja przez 5 lat byłam za granicą i regularnie opłacałam mieszkanie bardzo często z wyprzedzeniem, po powrocie do Polski okazało sie, ze mam 1500zł nadpłaty więc chciałam wypłacić te pieniądze. Bardzo "uprzejma" pani zza biurka powiedziała, ze nie mogą wypłacić mi tych pieniędzy, bo wpłacał je kto inny ( a mianowicie kobieta, która zamieniła sie ze mną na mieszkania 10 lat temu co jest zupelnie niedorzeczne!!! Miałam przedstawić dowody wpłaty, ale po tylu moich przeprowadzkach za granicą poprostu je zawieruszyłam i kasa przepadła, bo nie miałam jak im udowodnić tego, że to były moje wpłaty

Także czasami nie warto być nadgorliwym... :/