reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Też fajna:) I nie są tak strasznie drogie.... A kolor taki ,że i tatuś sobie ją weźmie i nie będzie marudził,że babską torbe musi nosić...

no właśnie, trochę mi do wózka nie pasuje
trios3blackd.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG], ale chyba to nie jest takie ważne ??:eek:

Pewnie mnie wyśmiejecie ale nie mogłam się oprzeć - zakupiłam mojemu synkowi Bodziaki w owocki. Po prostu tak mnie ujęły, że nie dałam rady wytrzymać. Żeby go do końca nie "okaleczyć" te w kolorze różowym oddam koleżance która w czerwcu rodzi córeczkę.
Nie mogę się doczekać kiedy moja słodyczka będzie leżeć w takich owockach. Chyba go zjem:)
MOTHERCARE 7 szt.NOWE body na ramiączkach owoce (1619245167) - Aukcje internetowe Allegro

Oli myślę ,że nie ma co przesadzać z tym czy pasuje czy nie.... Jak się zdecydujesz to zamów sobie ją wcześniej bo moja koleżanka zamawiała od tej osoby i czekała ok 4 tygodnie.... i 30 zł trzeba doliczyć za przesyłkę bo to jest tak z boku napisane...

akutan słodziaki:)

szuszu sie nie znam ale dlaczego ten zdejmowany bok w łóżeczku jest ważny? Przecież i tak się ustawia spód łóżeczka na wyższym poziomie?

reklama
Do góry