Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na allegro.
i to też kupiłam.. nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo nie przepadam za używanymi a za różem to już w ogóle, ale jak sobie policzyłam ile bodziaków, pajacy itd muszę kupić to wydała mi się to super okazja- a 3 miesiące zlecą szybko

Marcelina ja teraz mam wszystkie używane (po synku), muszę kupić dziecku chociaż na wyjście ze szpitala coś ładnego żeby mi potem nie powiedział że jak dziadyga wyszedłi to też kupiłam.. nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo nie przepadam za używanymi a za różem to już w ogóle, ale jak sobie policzyłam ile bodziaków, pajacy itd muszę kupić to wydała mi się to super okazja- a 3 miesiące zlecą szybko![]()

tak tylko mój nie wszystko miał nowe kupowane tylko też na allegrono tak ale po swoim hehehehe ale masz rację, coś wyjściowego też trza kupić.. tylko co? rampers i skarpetki?