• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy dla naszych maluszków

reklama
Też fajna:) I nie są tak strasznie drogie.... A kolor taki ,że i tatuś sobie ją weźmie i nie będzie marudził,że babską torbe musi nosić...

no właśnie, trochę mi do wózka nie pasuje
trios3blackd.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG], ale chyba to nie jest takie ważne ??:eek:

Pewnie mnie wyśmiejecie ale nie mogłam się oprzeć - zakupiłam mojemu synkowi Bodziaki w owocki. Po prostu tak mnie ujęły, że nie dałam rady wytrzymać. Żeby go do końca nie "okaleczyć" te w kolorze różowym oddam koleżance która w czerwcu rodzi córeczkę.
Nie mogę się doczekać kiedy moja słodyczka będzie leżeć w takich owockach. Chyba go zjem:)
MOTHERCARE 7 szt.NOWE body na ramiączkach owoce (1619245167) - Aukcje internetowe Allegro

Oli myślę ,że nie ma co przesadzać z tym czy pasuje czy nie.... Jak się zdecydujesz to zamów sobie ją wcześniej bo moja koleżanka zamawiała od tej osoby i czekała ok 4 tygodnie.... i 30 zł trzeba doliczyć za przesyłkę bo to jest tak z boku napisane...

akutan słodziaki:)

szuszu sie nie znam ale dlaczego ten zdejmowany bok w łóżeczku jest ważny? Przecież i tak się ustawia spód łóżeczka na wyższym poziomie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry