reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Po wczorajszym USG
Lekarz - Obstawiamy płeć?
Ja - Ja to bym bardzo chciala dziewczynke :tak:
L - Oj nie sadze

Tak ładnie pozował że mała szansa na pomyłke =p
Tatuś się ucieszyl =]

reklama
Misi-A zazdroszcze:)
ja mam jutro USG ciekawe czy dzidzi da podejrzeć płeć..dam znać !!
A Wy dziewczynki wstawcie zdjatka z USG:) MACIE??Ja tak kocham te foteczki:)

USG.jpg
coś jakieś małe =( moze ktos umie powiekszyć ?
zdjecie od "d... strony" =p
od dołu tyłeczek, nózki i.... strzałka =p

EDIT: jest dobrze,powieksza sie samo jak sie na nie kliknie =]

Ja dzis mialam polowkowe - wszystko dobrze :) z czego bardzo sie ciesze!
Widzielismy jak dzidzia pije wody plodowe i rusza ustkami. Lozysko mam na przedniej scianie, przez co bede czula mniej ruchow, babka powiedziala ze nawet w pozniejszej ciazy glownie tylko po bokach bo te inne lozysko bedzie amortyzowalo.

No i jeszcze sie dowiedzielismy ze prawdopodobnie bedzie coreczka :-)

Zobacz załącznik 355024
coś jakieś małe =( moze ktos umie powiekszyć ?
zdjecie od "d... strony" =p
od dołu tyłeczek, nózki i.... strzałka =p

EDIT: jest dobrze,powieksza sie samo jak sie na nie kliknie =]

No kochana widac fifolka jak nic :-)

Ja dzis mialam polowkowe - wszystko dobrze :) z czego bardzo sie ciesze!
Widzielismy jak dzidzia pije wody plodowe i rusza ustkami. Lozysko mam na przedniej scianie, przez co bede czula mniej ruchow, babka powiedziala ze nawet w pozniejszej ciazy glownie tylko po bokach bo te inne lozysko bedzie amortyzowalo.

No i jeszcze sie dowiedzielismy ze prawdopodobnie bedzie coreczka :-)

Super ze corcia! Jednak ujawniaja sie nam dziewczynki. Ja tez mam lozysko na przedniej scianie i pewnie dlatego jeszcze nie czuje nic ruchow.

Gratuluję dziewczyny :)) Superancko że niektóre z Was już po badaniach:) Mi lekarz zlecił dopiero w 22 tyg więc zapisana jestem dopiero na 31 maja , zwariuję do tego czasu :)

reklama
meldować mi sie tu dziewczyny na priv o waszych płciach!!!

ja chyba tez wnioskuje że mam łożysko na przedniej stronie bo nie czuje ruchów:/

Do góry