reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As ja na maturze miałam temat: miłość romantyczna w romantyźmie na dowolnych przykładach- chyba przynajmniej taki temat na ustnym pamiętam ;-)
A twój mąż zabawnie do ciebie mówi:-)
Mój zawsze mówi choć tu moja 18 albo ty mój dzieciaczku(ze względu że jestem niska chuda i zazwyczaj nikt nie daje mi tyle lat ile mam):-D

Bartuś już szaleje ja zaraz kawke będe pić ładna pogoda sie robi więc z małym dziś wyjde na dłuzej na dwórek:-)

reklama
Hej.
Zasypię was fotkami.
Podczas sobotniej wycieczki do Łagiewnik natrafiliśmy na święto Słowaków. Podczas mszy św. orędzie wygłaszał sam kard Dziwisz ( pokazawał relikwie z krwią JP II). Po mszy my ustawialiśmy dzieci na łące do zdjęcia komunijnego , a kard. udzielał wywiadu. I jakież miłe było zaskoczenie , gdy podszedł do nas , do wspólnej fotki.

Niedziele była dniem rocznicowym Kacpra.

Wczoraj jak co rok w naszym miasteczku odbył się "Festiwal piosenki religijnej". Program będzie można obejrzeć bodajże za 2 tyg. w "Ziarnie".

A wolne chwile spędzam ze swoją gromadką na rynku , gdzie mamy fontannę i konia .

Chrowitkom zdrówka życzę. :tak:Chudym i długim zazdroszczę.:-D

Ostatnia edycja:
justa super zdjęcia:-) ty chyba taka bardzo religijna jesteś co?fajnie że udała wam sie wycieczka:-)
A dzieciaczki to masz śliczne:-) w sumie to bardziej twoje córcie rozpoznałam na zdjęciach a kacpra nie bardzo;-)

ja zaraz małemu 2 śniadanko będę szykować a pogoda jednak taka sobie a myślałam że będzie już ładnie

justa ty chyba taka bardzo religijna jesteś co?
A dzieciaczki to masz śliczne:-) w sumie to bardziej twoje córcie rozpoznałam na zdjęciach a kacpra nie bardzo;-)
Ja? :szok: No coś Ty?:-D:-D A wyglądam? :-D Mieszkam bardzo blisko kościoła :tak:, a jestem w nim raz na rok. :sorry2:Teraz sytuacja mnie zmusiła.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jak trzeba , to idę.:-p Ale, żeby mnie tam w szczególny sposób ciągnęło.:no: Za duża trauma we mnie siedzi.:baffled:

Kacper jako jedyny z chłopców patrzy w obiektyw aparatu.:tak:;-):-)

Acha:-D a tak myślałam że ten chłopczyk co patrzy to Kacper:-)

Przed chwila przebierałam Bartkowi pieluchę ja patrzę a tam bąble na pupie ale tylko w miejscach gdzie pieluszka się kończy czyli po bokach. już mu wzięłam pod cieplą wode umyłam pupę i posmarowałam nivea na odparzenia (bo u nas ten krem sie super sprawdza).Kurcze i sie zastanawiam nad jego kupkami bo robi je takie trochę rzadszę to nie biegunka ale i tak mnie to troche niepokoi.

Fanta super te buty :tak: ale nie mają jakie ja chcę, poluję na reebok easytone ;-)
As fajny temat na ustny z polaka :tak: i łatwy do zapamiętania :-) a kiedy masz ustny? Oj ja pamiętam swój :baffled: strach :baffled: ale zdałam :-D
Justa super fotki :tak: a Ty pięknie wyglądasz :tak: no nie mogę się napatrzeć na Ciebie ;-)
Aguska może załóż mu zwykłą pieluchę tetrową :tak: ja tak robiłam jak Kubie się tyłek odparzył :tak: a nawet jak masz ciepło w domu to go bez pampersa puść :tak: a kupki to może na zęby? Mój Kuba tak miał :sorry2:

Witam :-) pogoda dzisiaj lepsza niż wczoraj
yes2.gif
od rana piękne słoneczko świeci, ale coś widzę że i tak chmury idą
sorry2.gif
ja właśnie zjadłam śniadanko, zaraz dopiję herbatkę i do kuchni
yes2.gif
kotlety mam ze wczoraj to tylko jakąś zupkę zrobić i ziemniaczki obrać
yes2.gif
dzisiaj trzeba się wziąć za te kurze po aż wstyd
embarrassed.gif
Kuba się bawi u siebie więc na razie mam spokój :-) a ja od trzech dni słucham rmf fm i wysyłam smsy z nadzieją że zadzwonią i wygram kase
laugh.gif
teraz do wygrania 40tys więc fajna kaska
laugh.gif
już wysłałam dzisiaj dwa smsy
wink2.gif
mam nadzieję że zadzwonią, od rana radio w tv leci
laugh.gif
przynajmniej już nie bajki i Kuba nie patrzy
wink2.gif
oj ale by się przydało to 40tys
rolleyes9im.gif
od razu kredyt by się spłaciło, ja bym sobie aparat w końcu założyła i by nawet na wakacje za granicą starczyło
yes2.gif
oj marzenia - czasami się spełniają
laugh.gif

Witam w połowie tygodnia!
Znów środa :-D. W Szczecinie pogoda dalej okropna. Normalnie jesień :-(. Brrrrry!! Więc ze spaceru do południa niestety nici.
Normalnie żołądek mnie boli i zaczynam się denerwować:-). Na 16 jesteśmy umówieni na obejrzenie mieszkania, a później jedziemy do doradcy kredytowego. Ciekawa jestem co nam powie ciekawego :-D. Te uśmieszki to chyba na tle nerwowym he, he.
As, wysoka i szczupła jesteś jeeeeeeeeej jak ja Ci wzrostu zazdroszcze :-D. Ja na ustnym z polaka miałam porównanie obyczajności w powieściach młodopolskich. I miałam nieszczęsnych Chłopów, Anielkę; Prusa, głupią Lalkę i coś jeszcze chyba Mrożka ale nie pamiętam teraz co i nie zapomnę tej czkawki ze strachu :-D:-D
Justa, świetne fotki :tak:. Jeśli na zdjęciu z Julką, to Ty to ładna babka jesteś i też nie duża :tak:. Zdjęcie konia jest zabójcze :-D też chcem takiego ;-).
Aguska, może Bartek luźniejszą na ząbki robi. Mój T mówi do mnie "młoda" jak się wkurzy :-D, a ja się odgryzam i mówie do niego "synuś" :-D ale się wtedy piekli.
Besta, zaglądaj co jakiś czas na tą stronkę, a może będą te reeboki :tak:
Lenka, ale mi się wciełaś <teraz muszę edytować>:-D:-D. 3mamy kciuki za pozytywną kontrol kochana :tak:

Ostatnia edycja:
WITAM:-)
U mnie także ładnie się zapowiada:-)
Moja Natalka od trzech dni cały czas ma straszny kaszel, wczoraj poszłam do lekarza i pediatra powiedziała że to od alergii, bo Natalka ma czyste gardło i osłuchowo też nic nie ma , więc trochę się wkurzyłam , ale co zrobić:-( Dostała leki na alergię na kilka miesięcy aż nie chce mi się myśleć:-( Dość że m ma problemy alergiczne to jeszcze mała do tego:-(
No ale dzisiaj ma już inny ten kaszel w końcu zaczeło jej sie odrywać i ten kaszel nie jest już taki suchy:-(
Natalka juz właśnie kończy śniadanie i idę jej zrobić inhalacje:-( A sobie ide zrobić kawkę bo Natalka sama sobie siedzi i robi sobie inhalacje:-)

reklama
fanta po obejrzeniu mieszkanka napisz co i jak:-)i nie stresuj sie tak będzie dobrze;-)

ja to kiedyś chciałam być wysoka ale niestety mam całe 158 cm wzrostu:-D i już do tego przywykłam
mam przyjaciółke która jest jak modelka 175cm szczupła zgrabna ale jak ubierałyśmy szpile to bywało często tak że ona była poprostu wyższa od facetów:-D to sobie wyobraźcie np na dyskotece ona tańczy a koło niej taki o głowe mniejszy chłopak do niej podbijał hihi to były czasy:-D

Bartuś tradycyjnie już śpi ,mnie wkurza moja mama od rana grrrr... i na dodatek dzwoniłam do swojego m i też mnie tylko wkurzył eh szkoda gadać
Beata powodzenia z rmf fm też by mi sie przydało 40 tys;-)

Do góry