reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska, najbardziej, to martwię się tym, że mieszkanko baaardzo nam się spodoba <bo co innego na necie oglądać i na żywo>, a kredyt nie wypali :sad:. Czy coś takiego. Ja też zawsze koleżanką wzrostu zazdrościłam :-D i miałam komplex niższości <non stop mogłam w szpilkach chodzić>, a zanim poznałam mojego T, to byłam z takim wysokim chłopakiem <do pachy mu sięgałam:-D> i wkurzało mnie, że taka mała jestem. Póżniej przestałam się tym przejmować <bo słyszałam komentarze, że małe to fajne i takie tam :-D>, a mojemu T wzrost nie przeszkadza i to mnie chyba tak najbardziej podbudowywuje, a i cieszę się strasznie jak na kogoś niższego trafię :-D.
Betata, też 3mam kciuki za wygraną :tak:. Jak wygrasz, to chociaż pocztówkę wyślij z tych wakacji za granicą :tak:.
Basiu, zdrówka dla Natalki :tak::-)

reklama
WITAM:-)
U mnie także ładnie się zapowiada:-)
Moja Natalka od trzech dni cały czas ma straszny kaszel, wczoraj poszłam do lekarza i pediatra powiedziała że to od alergii, bo Natalka ma czyste gardło i osłuchowo też nic nie ma , więc trochę się wkurzyłam , ale co zrobić:-( Dostała leki na alergię na kilka miesięcy aż nie chce mi się myśleć:-( Dość że m ma problemy alergiczne to jeszcze mała do tego:-(
No ale dzisiaj ma już inny ten kaszel w końcu zaczeło jej sie odrywać i ten kaszel nie jest już taki suchy:-(
Natalka juz właśnie kończy śniadanie i idę jej zrobić inhalacje:-( A sobie ide zrobić kawkę bo Natalka sama sobie siedzi i robi sobie inhalacje:-)
Zdrówka.
Jak dajesz małej leki wykrztuśne to koniecznie trzeba oklepać 15 minut po inhalacji.:tak:;-):-):-)

Śliczny chłopulek

Witam kochane w środę.
Wracam dziś do pracy.
Właśnie kończę prezentację i zaglądam do Was :tak::-):-)
Za chwilkę jakieś śniadanko i trzeba do sklepu się wybrać,z psem na spacer.Chałupkę trochę ogarnąć,obiad ugotować,pranie wstawić :rofl2:
Na 14 do fundacji i:
Na dzień dobry mam 2 dzieci,potem spotkanie z prezesem,i kolejne dziecko,a na 17 .30 pewnie muszę jechać na wywiadówkę do młodej.:tak:
Nie będzie dziś czasu na nudę :-D:-D:-D:-D:-D

hej Gaja w nocy miała goraczke teraz juz nie;(
Robie inhalacje jutro kontrol zobaczymy co bedzie;)
bidulka :-(

Normalnie żołądek mnie boli i zaczynam się denerwować:-). Na 16 jesteśmy umówieni na obejrzenie mieszkania, a później jedziemy do doradcy kredytowego. Ciekawa jestem co nam powie ciekawego :-D.
Jeśli się już zdecydujecie na kupno , to trzymam kciuki &&&&, aby warunki wasze były korzystne do wzięcia kredytu.:tak::tak::tak:

Justa, świetne fotki :tak:. Jeśli na zdjęciu z Julką, to Ty to ładna babka jesteś i też nie duża :tak:. .
No to ja.:unsure::unsure::zawstydzona/y::sorry2::-)
Mam całe 160cm. Julka ma 134cm, a Kacper 146 cm. :szok:Mąż 182 cm. :sorry2: Dlatego napisałam , że zazdroszczę i szczupłym i wysokim.:-D:tak:

mam przyjaciółke która jest jak modelka 175cm szczupła zgrabna ale jak ubierałyśmy szpile to bywało często tak że ona była poprostu wyższa od facetów:-D to sobie wyobraźcie np na dyskotece ona tańczy a koło niej taki o głowe mniejszy chłopak do niej podbijał hihi to były czasy:-D
komicznie to musialo wyglądać.:tak::-D

Słodziutki. :tak::tak::-) Wygląda na przynajmniej 6 m-cy.:tak:

Nie będzie dziś czasu na nudę :-D:-D:-D:-D:-D
Dzień lataczy się zaczął.:-D
Powodzenia w nowej pracy!

A ja zaraz obiadek podam, odrobimy lekcje i zmykamy na długi spacerek.:tak:

Gimpelka ja myśle ze do 6 msc powinnaś jeszcze z tym poczekać bo mały jest na piersi więc widocznie potrzebuje jeszcze tyle jedzonka;-)wiesz ja bardzo krótko karmiłam wiec nie wiem jak to jest bo mój Bartek jadł dużo ale mleczko modyfikowane i po 3 msc wstawał tylko raz koło 4 nad ranem a czasem o 3 a wieczorem jadł o 22-23.tylko że mleko modyfikowane jest bardziej sycące i dzieciaczki dłużej wytrzymuja;-) oczywiście tu nie ma reguły bo każdy maluch inny.też słyszałam o podawaniu herbatki albo wody zamiast mleczka ale moim zdaniem powinnaś jeszcze dawać pierś do 6 msc i zobaczyć może mały sam zrezygnuje z czasem ;-)
My już po spacerku zaraz małemu jeść musze dać

Witam sie wieczornie dzwoniłam do pediatry kazała zbijać i czekac do jutra a póki co goraczka spadła po ibum zobaczymy noc;)Mowi ze dobrze ze jest bo organizm walczy z infekcja!!
Ale intuicja mi podpowiada ze jutro jej nie bedzie!!

Witam!! Jestem mamusia 3 wspaniałych dzieciaczków!!! najmłodzsa ma prawie 4 miesiace. Jestem na urlopie macierzyńskim i siedze z maluchami w domku, Przyjmiecie nową mamę do waszego grona??
Pozdrawiam serdecznie

Ale się cieszę goraczka nas chyba opuszcza ta godz a u nas 37,7 wiec chyba bedzie ok!!!

WITAJ EwuniaF napisz skad jestes:)

reklama
LenaDTR jestem z woj. opolskiego :) w domku siedzę już od sierpnia ubiegłego roku (szef nie chciał bym z brzuchem przychodziła do pracy ze względu na bezpieczeństwo moje i dzidzi)...:/ Zdrówka dla twojego malucha!!!

Do góry