Witam sie po kilkudniowej przerwie, widze ze troche popisalyscie i mam sporo do nadrobienia

nie wiem czy mi sie uda..sprobuje chociaz troszke
Wielkie dzieki dziewczyny za urodzinowe zyczenia i pamiec!!!Postarzalam sie o roczek. 27 stuknelo
Aga witaj! Nareszcie ktos sie pojawil kto mieszka blizej moich stron

bo wszystkie tak daleko:/
Justys witamy po przerwie. Super ze sie pojawilas kochana

Ale wesolo musicie w domku miec jak sie male rozdgadaly

no i fajnie ze tak zlobek lubia. Ciekawe jak u nas bedzie. Ja niby planowlam dopiero przedszkole jak 3 latka skoncza ale tez od 2 juz w prywatnym przyjmuja. Tylko ze chyba za duzo nas to by kosztowalo. Pracy dopiero bede musiala zaczac szukac..
Onna co do prezentow na dzien dziecka kupilismy malym w Ikei stolik i krzeslka do pokoiku
http://allegro.pl/ikea-mammut-komplet-2krzeselka-mamut-stoliczek-i1610850700.html. Po tym jak bylismy w niedziele na urodzinach i kuzyna synka i male ladnie sie bawily przy jego stoliczku stwierdzilismy ze juz pora zakupic

i pokoik sie zapelnia
Iws u nas tez dziadki planuja piaskownice na dzien dziecka i jakies ogrodowe zabawki..potrzebujemy wszystko. Chcielibysmy bujak, domek najlepiej, basenik, hustawki..itp.
Co do wchodzenia na kanape, moje wlasnie zaczely ostatnio nam na naroznik wchodzic w salonie! to jest przerazajace, biegaja po nim, jedna w jeden koniec, druga w drugi a ja mam zawal za kazdym razem!

raz majka na glowke chciala skoczyc z niego ale ja za noge zlapalam w ostatniej chwili! wykoncza te dzieci!
Jola, Justys ale macie dobrze ze Pampersow sie pozbylyscie

u nas Majka zalapala ostatnio i wieczorem przed kapaniem siknie w nocnik czasem a julka ucieka i koniec.
Gastone i co kupiliscie za autko? Scenica? nasz juz tez wystawiony na sprzedaz
Co do zabkowania to u nas te trzonowe tez powoduja ze male potrafia sie w nocy drzec i wscieklizny dostaja. Ale ja nie daje lekow. Nurofen daje tylko przy goraczce. A tak w nocy smaruje smoczek dentinoxem albo bobodentem i na chwile pomaga, zasypiaja dalej i spia. Czasem jak nie pomaga to mleko daje i wtedy juz mam pewnosc ze beda spac dalej. Cieple mleko zawsze dziala na nie uspokajajaco.