reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hejka.;-)
Witam się z dzbankiem kawy.

Cieeepło:-D!!!!!! Mam nadzieję, że taka pogoda się utrzyma.
Wczoraj już sobie zaplanowałam, że spacerkiem z wózkiem do przedszkola pójdę a tu w ostatniej chwili zaczęło się chmurzyć i grzmieć:szok:! No więc wpakowaliśmy się do auta i pojechaliśmy po młodego. Po 20 minutach chmura przeszła:dry: bez kropli deszczu:no:! Wrrr:wściekła/y:. Mam nadzieję, że dziś takiego dylematu, iść czy nie iść nie będzie.
Lecę doczytać inne wątki.

reklama
Podobnie jest z uczuleniem na jad owadów - reakcja alergiczna nie pojawia się przy pierwszym ukąszeniu. Wiem z doświadczenia - pierwszą osę zniosłam bez szwanku, po drugiej ze wstrząsem anafilaktycznym zabierało mnie pogotowie i tydzień spędziłam w szpitalu.

Sorki, że wtrącam coś innego, ale nie mogę znaleźć tego innych wątkach. Kiedys była rozmowa o przedłużaniu bodów za pomocą paska materiału z napami. Czy mozna coś takiego kupić i gdzie??

A ja wczoraj rozsmieszylam Fifka turbanem z recznika. Lolo sie bal jak mylam glowe a Filip az sie zanosił do niego hi hi hi. Juz wczesniej widziałam, ze mus ie w takiej wersji podobam ale wczoraj to było szalenstwo ;-)

Madziara o to takie cós
- NATURE BABIES - Przedłużacz do body
Ech kopnijcie mnie..Sprzatnac musze i przewietrzyc dzieci...Lolo chodzi z tatą na rehabilitacje i lepiej mu idzie niz ze mna a ja mam chwile bez nich...CUDO!! No i spedzja razem czas i widze, ze im to pasuje. Potem na lody ida, przedwczoraj po sandały razem byli :-)

Bodzia!
10_1_102v.gif

:-p

Bodzinkaja tez moge dac Tobie kopa na zachete :-D
Mnie sie tez nie chce sprzatac, zwlaszcza jak Maksiu nie spi w ciiagu dnia, jednak 2-3 dni temu udalo mi sie ogarnac mieszkanie, glownie dlatego, ze moj maluch spal - chyba padl z goraca :-D

Dzien dobry tak w ogole :)

reklama
Bodzinka fajnie ze tak ze soba czas spedzaja.Ja tez uwielbiam kiedy moi dwaj mezczyzni wychodza razem:tak:

A dzisiaj to moj Jas nie ma apetytu.Jadl o 4.45 i do tej pory nic.Jak mu daje cyca to placze:confused:Adas mnie jeszcze z rana zagotowal bo mi ciagle pyskuje i w koncu wybuchlam.
A w ogole to zgubilam pieniadze i od rana placze.Do du..y ten dzisiejszy dzien.

Do góry