Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Warto!Pytanko:
Czy ktoś używał tych chusteczek: PromoBaby.pl ? Nie wiem, czy się skusićMi najlepiej leżą Nivea Pure (czy jakoś tak), ale że dużo ich idzie, a cena jest kusząca, to się zastanawiam, czy warto
![]()
Ja używam cały czas - są bardzo nawilżone, mięciutkie, bezzapachowe, bezsmakowe (próbowałam) - jak waciki nawilżone wodą, choc skład mają bardziej złożony, ale wg mnie są rewelacyjne. I w misiowe wzorki
No i cena super - gdzie taka promocja?
Ja zwykle kupuję w realu po 24zł za 4 opakowania, a takiej oferty nie widziałam.Nic;-) To normalne u niemowląt, do tego najczęściej sa jeszcze zimneA tak z innej beczki: wiecie co może być przyczyną pocenia się dłoni i stópek Maksia?

Współczuję, biedny. Wiadomo skąd to uczulenie?jestem zalamana Wojtus ma mocne uczulenie jest juz prawie caly w czerwone plamki tak sie drapie ze ma juz nawet rany az do krwi :-(lekow mamy cala reklamowke no to mamy swietowanie pol roczku ;/
waga Wojtusia to 7,5 kg to tyle z dobrych wiesci na dzisiaj :-(