reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Gocha wiem co czujesz.. bo też sie denerwowałam jak mi się @ spóźniał.. ale będzie dobrze ;-) środa już niedaleko ;-)

Ooollcciiaaa śliczny bobasek :) piękne ma oczka :)

u mnie nadal brak @ :-( już nie wiem co mam myśleć ... spóźnia mi się już 12 dni poczekam jeszcze do jutra, a jak nie przyjdzie to lecę się zapisać do gina :-(

Ostatnia edycja:
Pyscku zrób jak Gocha idź do gina, bo to wiesz, jeśli test negatywny to nie wiadomo co może być powodem spóźnienia się @.
Trzymam dziewczyny za was kciuki, żeby to się nie okazało czymś groźnym.

Ja dziś wyjątkowo czuje się dziwnie wypchana, brzuch mi tak wywaliło do przodu. Rano leżałam i się dzieciątko mi wypchało z jednej strony tak, że powstała "góreczka" :-D

Witam Kobietki po weekendzie :-D co tam u Was słychać po weekendzie? ;-) u mnie zaczęło się lato :-D jest tak gorąco, że w domku wysiedzieć nie można :-D a w weekend byłam z moim K. na zawodach modelarskich!! :-D ale fajowo było :-D i oryginalni ludzie :-)

Mam nadzieję, że wszyscy pochorowani już wyzdrowieli (?) :-D

OOoo :-( a ja nie mogę sobie sprawdzić jak będzie wyglądać Nasz Dzieciaczek :-(

Atan – kochana nie kupuj nic do przodu, będziesz później tylko w kółko o tym myśleć, i myśleć. Okazji na pewno nie braknie i jak będzie trzeba to się zawsze jakaś znajdzie :-)

Lovka – trzymam &&&& mam nadzieję, że bronisz się dzielnie :-D

Ael jakie to jest uczucie nosić w sobie dzidzie? <marzy>
Można wyczuć główkę dotykając brzusia?

:-)
A mnie łapie alergia dla odmiany :eek:

Je je je ... Wita Was dzisiaj mgr Aleksandra S. vel Lovka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Dzięki za kciuki :****:*:**:*:*:***:*:*:*:**:*:****:*:***:*:*:*:***:*:*:*:***:*:*:**:*:**:*****:*:*:*:**:*:*:*:*:*

magda ja wstawilam zdjecie oczkow ;-) wiec dziekuje ;-) ale odezwe sie do was dopiero wieczorkiem bo musze szybko cos zjesc i do pracy smigac ;-) buziaki kmilego dzionka mam nadzieje ze nic zlego z tego spozniania malpy sie nie okaze trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za was dziewczyny ;-) milego dnia ;-)

Lovka widzisz a nie mowilam ;-) gratuluję ;-) pani mgr ;-)

reklama
Cześć dziewczyny, ja właśnie wróciłam z pracy.....
na obiadek planuję rybkę z surówką, noo teraz to trzeba się zdrowo odżywiać:-)

Powiedzcie mi w którym tygodniu trzeba zgłosić się do ginekologa? jak najszybciej?
Planuję jechać w przyszłym tygodniu, ie za wczas będzie?
I czekać aż mnie skieruje na betę i iść na własną rękę?

Donia napisz jak tam betka:-) trzymam &&&&&&&&
Atan ja tam nie wierzę w żadne zabobony, aczkolwiek nie wiem czy jest sens kupować już łóżeczko, później na pewno też będą jakieś okazje:-)
śliczna dzidzia

Lovka ale fajnowy bejbek, mi też śliczniutki wyszedł. haha....No GRATULACJE Pani Magister:-D

Klari......:shocked2:oooo kurde będziemy mieć te same dzieci......ahahaha wiesz podobno każdy ma gdzieś swojego sobowtóra:-p
Gocha już niedługo się dowiesz jaka tego przyczyna, 11 dni to okropnie długo...ale nie wmawiaj sobie chorób, moze jakiś mocny stres przesunął Ci @

Do góry