reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lovka ja jak już bym miała brać ślub teraz to na razie cywilny bo mam swój wymarzony i trochę najpierw trzeba trochę na niego zarobić i też bym chciała żeby nasze dzieciątko niosło obrączki nasze na poduszce :-).
Ael he he zawzięta jesteś ;-).
A wy drażnijcie ją dalej to w ogóle się tu już nie pokaże :-D
Lovka dobranoc ;**** Będziemy pamiętać :happy:

reklama
pamietamy nasza przyszla pani mgr trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dobra kochane milo sie gadalo ale pora isc spac buziaki :-* owocnej nocy ;-)

Alredka przykro mi z powodu tych truskawek specjalnie dla ciebie do konca tego tygodnia nie zjem ani jednej !!!

Ostatnia edycja:
Atan dobranoc kochaniutka ;** i trzymam kciuki żeby żołnierzyki zrobiły swoje ;-). &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja dziś zjadłam jedną truskawkę i nie była za bardzo słodka bardziej taka bez smaku

Ja też uciekam Dobranoc :**

Ostatnia edycja:
A wy drażnijcie ją dalej to w ogóle się tu już nie pokaże :-D
Masz świętą rację XD

Już trochę mi lepiej, grzeczne jesteście.

Tak się dziś najadłam 3ma kanapkami z wędlinką papryką i sałatą, że dogorywałam z pełności przez 3 godziny! Szok!
Facet wziął mnie w ręce i chciał mnie przytulić a mnie jak nie zamdliło, aż musiałam się nie ruszać przez minutę i przez ten czas dzieciaczek mój zaczął mnie kopać...Ehh i malutki przeciw mamusi :((((

Ojoj skreśla biedna <glaszcze> ja mysle że mały mowil że mu nie smakowalo... dobranoc jeszze raz :-)

Czy Wy spać nie możecie ? :-) ja wczoraj cały dzień na nogach, nie miałam ochoty na nic..ale mój mnie naciągnął na małe conieco ;-)

Nie wiem która wstawiała zdjęcie oczu.. booskie :-)

śliczne te bobaski :) ja już wcześniej robiłam ale myślałam , że każdemu takie samo zdjecie się pokazuje ;p Moje jest jako miniaturka profilu ale wkleję tu większe;p Dzidzia(2).jpg

Ael może nie za dużo tylko za mało i dopominał się o więcej :p , kiedy będziesz wiedziała czy chłopiec czy dziewczynka ??

hihi miło mi tu przeczytać ,że nie jestem najmłodsza :p ,

Fajna ta stronka z tymi dzieciaczkami.
Vanilla gratuluje II kreseczek!
JA tez uwielbiam truskawki i czekam na nie!
Wczoraj sie opalalismy nad woda, ja oczywiscie z zakrytym brzuszkiem, i jestem taka spalona, ze stanika nie ubralam bo mnie tak ociera.

reklama
Hej kochane ;) u mnie już 11 dzień nie ma @. Martwie się coraz bardziej. W środe ide do ginka :) Najbliższy termin jaki znalazłam !! I chyba umre do tego czasu bo już wszystkie choroby świata wymyślam sobie i nie liczę już na to że jestem w ciąży :( chociaż wszyscy mówią że to ciąża..

Do góry