reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej ja tylko na chwilke
Wczoraj Julka wychodząc z autokaru o cos zaczepila i spadała ze schodów, na szczęście pani ja złapala, uderzyła o cos i rozcieła sobie łuk brwiowy:-( krew sie lała wszyscy w szoku, biedna Pani zostala jeszcze okrzyczana przez jakas babke, ze dzieci trzeba pilnowac itp...:-( Na szczęście okazało sie ,ze to wszystko tak groźnie wyglądało a rana wcale nie jest duza:tak: a Julka ma sie dobrze:happy2:
Dzis rano rozmawialam z Paniami i mowily, ze taka wyprawa to niezłe wyzwanie bylo, masa dzieci,ciagle musaly miec oczy dookola. Liczyły dzieci po kilka razy i cale szczesliwe, ze wszystkie sa wsiadly do autokaru z nadzieja, ze sie nie zepsuje w drodze powrotnej:sorry2: no i jak juz sie autokar zatrzymal to byly prawie cale w skowronkach, ze wszystko dobrze poszlo, a tu masz ci los Julka na sam koniec sie porozbijala:confused: ech dobrze, ze wszystko skończylo sie na strachu:sorry2:
karlita przestań, Gabi to takie urocze dzieciątko:tak:
marz no widzisz jakiego masz obrotnego syna:-D:-D

reklama
witajcie
gorac okropny ja w przeciwienstwi do Madzienki i Madziary nie lubie upałów zaraz mam cala twarz czerwona od goraca
ten wypad na basenik fajna sprawa Asi wlasnie pokazywalam i nabrala ochoty ale ja z nia do wody nie mam zamiaru wchodzic takze nie wiem czy dolaczymy do Was ale pomysl trafiony i napewno dzieciaki beda zadowolone
autanet mi tez milo Cie było poznac i sienio rózwniez
karlita Norbi fajnie wyglada w tym baseniku
marz oj ja tez mam czasami ochote na zimne piwko, no my tylko soczek z lodem jak na razie
pamietam moja diete jak karmilam i marzylam zeby cos zjesc normalnego a wydawalo sie ze sie to nigny nie skaczy
Ali witaj

my już w domku...odwiedziliśmy babcie i teraz Jula wcina telegrzanki(czyt. tosty:-D)

Karlita zdjęcie boskie, przyzwyczajaj Norba do wody bo spa na nas czeka:tak::tak::tak:

Sienio o matko...najważniejsze że wszystko dobrze skończyło się:tak::tak::tak:

Madziarka zakupiłam rano i już popijam z soczkiem, ale mam ochotę na takie piwko w ogródku a deptaku albo starówce...
dzwonie i dzwonie ale nie odbierasz....

A mnie maltanka namówiła na te wyjście na basen :-D, tylko mój M może być nie pocieszony. No ale co zrobię jak od dziwak do kwadratu :szok::-D.

Proszę napiszcie mi co muszę mieć ze sobą :tak:

a ja byłam dzisiaj na tym szkoleniu, w sumie to nie żadne szkolenie tylko jakieś wsparcie psychologiczne:-D strata czasu, no ale listę podpisałam:tak:

atali
jeszcze raz zapraszamy

madziara jak głowa? ja to dzisiaj jakaś niedospana chodzę, wieczorkiem wypiłam kawkę to mnie teraz puściło trochę

karlita fajny wodnika szuwarek:tak:

aluśka ja też nie rozumiem, od wczoraj przecież wszystkie pytają jak Twoje dziewczynki:sorry2:

sienio o masz, dobrze, ze to tylko niegroźne stłuczenia

emilka super:-):-) a co ręczniki, klapki dla siebie, strój kąpielowy:-D a dla dziewczynek pampersy i jutro się pluskamy:tak: a przy dziewczynkach ci pomożemy prawda madzienka, madziara?

witam i ja
wkońcu mam komputer dla siebie:-D:-D:-D

sienio dobrze, że Julce nic poważnego sie nei stało:no::no:

madziara i jak głowa???mnie na wieczór troche odpuściło:tak::tak:

madzienka a tubisiowy krem do grzanek jest???:-D:-D:-D:-D

atali witaj na forum i zapraszam do pisania:tak::tak::tak:

karlita super zdjęcie:tak::tak::tak:

a my z Kolą jutro (tak jak się wstępnie umawialiśmy) bedziemy w Saskim o 10, więc jak któraś mama m aochotę dołączyć do nas to zapraszam:tak::tak::tak:

miłego pluskania na baseniku życzę;-);-);-);-)

Ale super na dworze godzina 21 a temperatura poyzej 20 stopni....Mateusz dopiero zasypia i tak juz chyba zostanie przez cale lato o nie wierze we wczesne powroty do domu....
Musze sie jakos ogarnac i sie spakowac bo jutro w poludnie wybywamy do rodzicow.....
Aluska ja tez nei wiem o co chodzi...bylo kilka pytan o zdrowie Twoich dziewczyn a Ty zamiast o tym napisac to piszesz niezrozumiale dla nas rzeczy...
Karlita fajnie maly wyglada....
Madziara jak wypad...dzieciaki uradowane????
Madzienka milego wieczoru z piffkiem;-)
Senio dobrze ze to tylko tak groznie wygladalo...

A u mnie dzisiaj w sasiednim bloku zapalily sie 2 mieszkania na poddaszu i ta papa sie najbardziej palila...tragedia strazacy nawet dach cieli szyby powybijali a tam czarno:-:)no:strasznie wspolczuje wlascicielom....
Bawcie sie jutro dobrze na baseniku....

Zalczyliśmy basen, bardzo fajna grupa dzisiaj była, dziewczyny takie otwarte i przyjazne aż miło było tam siedzieć:-D, no i Anetka też była i nawet kawałek drogi mnie podprowadziła do domu:tak:. Zajęcia były super, takie dynamiczne i nowe elementy których w naszej grupie jeszcze nie było, Michałowi podobało się:tak:

Na którą godzinę umawiamy się jutro na basen?

Karlita super zdjęcie:tak:

Witam,
wczoraj dotarliśmy na basen dopiero przed 19:sorry:ale my się popluskaliśmy a Natalka spędziła czas na hustawce:tak:niestety na dzisiejszą sesję foto nie dotarliśmy:-(o 16.30 Natalkę zbudziłam i miała 38,2 stopni gorączki:-:)-:)-(zamiast więc sesji lekarz...i mamy syropki a jak nie będzie lepiej to Ospamox:-:)-(katar i kaszel już jest, gardło czerwone:-:)-(
karlita wszystkiego najlepszego dla męża:tak:

reklama
marz ja coś właśnie czytałam o tym pożarze ...

misia zdrówka dla Natalki :tak:

sienio dobrze, że Juli nic się nie stało :tak:

karlita super Norbert :-), a tak się spytam z ciekawości, bo ja to ciemna w tych sprawach. Czego on jest w kostiumie??

Dziewczyny napiszcie na którą się umawiamy i gdzie dokładnie, bo ja to na basenie z dziewczynami jeszcze nie byłam. Już się nawet męża nie będę pytać, pojadę i tyle ;-)

Do góry