reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Spakowałam się na ten basen jak na jakiś wypad nad jezioro, dwie torby i reklamówka:szok::zawstydzona/y:
Michał śpi mimo hałasów z zewnątrz, jak do 9.30 nie wstanie to przymusowa pobudka będzie

reklama
Wiecie, co wygladam właśnie przez okno na plac, tam dzieci nie ma, a w piaskownicy leżą grabki i łopatka, zaglądam do reklamówki z zabawkami do piachu i nie ma łopatki,,, W wczoraj byl z nim na placu i po raz kolejny zostawil.... juz w sumie Maks stracil dwie lopatki trzy foremki:-( :wściekła/y:

witajcie
ale z rana naprodukowaliscie ze hoho
my wstalismy po 8, Asia ledwo na sniadanie zdazyla do przedszkola bo nie chciala sie ubierac dzisiaj i warunki mi stawiała
Emila podziwiam ze Ci sie chcialo piec z samego rana ale pewnie wykorzystalas to ze cisza i spokoj
milego plukskania Zycze pogoda super na basenik
mandziula i karlita milego spacerku w saskim
mirosa co do zbednych kg mi tez po ciazy zostalo cosik ciekawe co bedzie teraz az sie boje bo sobie troszeczke dogadzam w ciazy
ale znam z opowiesci jak kobitka zjadla 2 liscie sałaty i stwierdzila ze jest najedzona na maksa a fakt wyglada jak szkielet i wszystko na niej wisi jak na patyku, nie wyglada to najlepiej a ona na zdrowa i radosna

Emilia ta spartakiada to u Mai w przedszkolu :tak::tak: mam nadzieje ze jakiś medal dostanie :-D:-D
Maltanka z zamrażalnika wyjęłam właśnie już uduszone pieczarki :-D:-D:-D;-);-);-)
Senio zapomniałam ci napisać - to Julka będzie miała pamiątkę po dniu dziecka ;-);-);-) całe szczęście że nic gorszego się nie działo :tak::tak:
Sunday tak to już z tymi chłopami jest że ciągle coś zapominają, mój mąż wiedział doskonale że dzisiaj jedziemy do Radomia jak wróci z pracy i co?! I umówił się z agentem ubezpieczeniowym dzisiaj wieczorkiem :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niech to teraz odkręca już mu powiedziałam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Emilia to ty odważna jesteś, ja bym się nie ruszyła autem w którym coś puka i stuka :-D:-D
Justyna to zapraszam teraz do siebie bo nas też trzeba spakować ;-);-)
Karlita no niezłą pobudkę dzisiaj miałaś, ja już bym na rzęsach chodziła :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
anaconda i się nie ruszam. Nie dojadę na basen. Mąż mi zabronił, a naprawią dopiero w przyszłym tygodniu i do tej pory jeździć nie wolno. Ale znając życie jakby mój mąż miał coś do załatwienia to by wziął samochód i pojechał. Już nawet siedzę i ryczę, zresztą Natalka też. Nawet w kostiumie już jestem :-(

Mąż wymyślił, że mnie zawiezie a taxi sobie wrócę :tak: i chyba z tego skorzystam :-), bo inaczej będę płakać cały dzień

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-):-)

Widze, ze aktywnie czas spędzacie, ale wam zazdroszcze, wczoraj pół godziny na spacerze byłam i padłam jak kawka...:-(

maltanka, a ty nie pisałas przypadkiem na innym forum, jakoś znajomo brzmisz ;)

gon1a, widze, ze juz niedługo rozwiazanie:-) czasem mi teskno za kopniaczkami ;)

Emilia, super, ze wypali wyjazd na bazsenik:biggrin2::biggrin2:

Przepraszam, ze nie odp kazdej, ale jeszcze Was nie ogarniam;-)

hej dziewczynki

ja dopiero jestem przy śniadaniu i kawie chociaż wstałam o 5. :sorry: Nie było czasu wcześniej, ale za to mieszkanie mam już posprzątane, zakupy zrobione, Filipek do przedszkola odprowadzony i spacer z Antosiem zaliczony.

miłego basenowania!!! :-)
atali ja chyba jeszcze nie miałam przyjemności Cię powitać, tak więc robię to teraz - witaj. :-D:-D

reklama
A ja nie mam humoru dzisiaj, maluszek mnie podkopuje, pewnie by jakąś czekoladę albo loda zjeść bo to on uwielbia... a potem tańczy w brzusiu. Popołudniu wybieram się do mamy jak zwykle na ploteczki. Czas mi się okropnie dłuży... 10 czerwca dopiero jest zatwierdzenie w sprawie naszego mieszkania... niby jeszcze tydzień... a mnie już nosi!

Fajnie macie z tym basenem,ah też bym się popluskała jak małe dziecko :-)
Emilka miłego wypadku na działeczkę, super pogoda jest akurat :-)
sunday również miłego wyjazdu życzę ! :)
fogia u ciebie już posprzątane, a u mnie dopiero się zbieram za ogarnięcie wszystkiego.
atali nie dziwie ci się że padłaś, takie upały mamy... ja gdziekolwiek się nie ruszę to cała butla wody w torebce... wracam do domu i wody już ni ma, hehe...

a co z tym skansenem? czy o coś mi się przewidziało ?

Do góry