reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

Witam,
też chciałam się pochwalić że zdecydowaliśmy się na wózek. Wczoraj zamówiony w sklepie w Zabrzu, na odbiór umówiłam się na początek lipca, ale jakby co można odebrać wcześniej.
Wybór padł na Coletto Giovanni w kolorze beżowym :)
Zamówiliśmy też łożeczko z Klupsia z żyrafą.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: GIOVANNI głęboko-spacerowy z torbą + fotelik samochodowy do 13kg
COLETTO.pl - Najlepsze produkty dla Twojego dziecka.

Mam nadzieje, że wózek będzie się dobrze sprawował. Pozdrawiam!

reklama
zapomniałam się pochwalić. Kupiłam wózek:) Jednak ten piaskowy.
Gość od tego granatowego najpierw mi obiecał,że dołoży w tej cenie śpiworek i folię a później się z tego wycofał. Więc ten jasny trochę taniej wyszedł. Muszę do niego dokupić tylko moskitierę i torbę.

Jutro ma być kurier to się pochwalę:)

maggie ale Ci zazdroszczę tego mutsy :wściekła/y: :zawstydzona/y: :-D

oj tam:-) kroić się jedziesz tyle km to na zwykły spacerek możesz zrobić troszkę więcej :-D

tak, tak dziś się gin śmiał, że napewno nie dojadę tylko tam urodzę jakiegoś 21 :szok:, akurat mierzył mi ciśnienie i aż mi skoczyło w gór ę :szok:, nigdy nie miałam takiego jak dziś.... :-D A jeszcze jadę najpierw małego do mamy zawieźć jakieś 500 km, a potem na cięcie :-D żeby się nie okazało że urodzę, ale w jakimś "Pcimiu Dolnym"

tak, tak dziś się gin śmiał, że napewno nie dojadę tylko tam urodzę jakiegoś 21 :szok:, akurat mierzył mi ciśnienie i aż mi skoczyło w gór ę :szok:, nigdy nie miałam takiego jak dziś.... :-D A jeszcze jadę najpierw małego do mamy zawieźć jakieś 500 km, a potem na cięcie :-D żeby się nie okazało że urodzę, ale w jakimś "Pcimiu Dolnym"

i jeszcze w stodole na sianie:-D powiem ci,że odważna jesteś....

reklama
BOLDER EcoLine - Implast - Twojewozki.pl

Hej.

Co myślicie o tym wózeczku? Czy któraś z was taki sobie kupiła, bądź zamierza kupić.
Bardzo mi się podoba...

Witam,
Ja widziałam ten wózek u jednej mamy spacerującej w parku i bardzo mi się sposobał więc ją zagadnełam na temat tego wózka i mówiła że jest zadwolona z wyboru. Ja też się zastanawiałam nad jego zakupem i oglądałam go w sklepie. Na prawdę bardzo ładny, solidnie wykonany, z obszerną gondola a mimo to wyglądający zgrabnie. Mnie jednak zależało na wózku niezbyt ciężkim i nie za dużym po złożeniu, a ten z rozważanych opcji był najcięższy i największy no i stosunkowo drogi. Wybralam Coletto Giovanni.

Do góry