reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Klementinka - ogromne gratulacje :-D oj ciężko będzie ukryć taka informację przed mężem :tak: ciekawe czy napewno będzie chłopczyk :-)
bedzie na pewno, tak pokazal swoje klejnoty ze nie ma mowy o pomylce:-)
maz wyczytal z moich oczu, juz wie, no nie dalo sie inaczej, musialabym o tym wcale nie myslec a sie nie da
Cześć.

Zaraz sobie poczytam dokładnie bo tylko z ciekawości przejrzałam kilka postów.

Nie wiem czy pamiętacie, Łukaszek miał bardzo wysoką gorączkę- najpierw myślałam, ze to zęby potem ze trzydniówka. Zadzwoniliśmy po lekarza, który stwierdził obustronne zapalenie ucha i przepisał kropelki oraz antybiotyk. Poantybiotyku gorączka ustąpiła za to zaczeła się wysypka, najpierw stwierdziłam, że to była trzydniówka, bo akurat jakieś 3 dni po gorączce zaczęło wysypywać. Ale zaczęło się pogarszać i zrobiła się jedna wielka czerwona plama na brzuchu i plecach a reszta ciała jak muchomor,wkońcu trafiliśmy w niedzielę do szpitala. Dzisiaj wyszliśmy.
3 dni a ciągnęły sie jakby 3 miesiące. Łukaszek fizycznie czuł się nieźle, poza tym, że był strasznie ospały po lekach. Jeszcze nigdy go nie widziałam takiego smutnego:(((( Nie dał się dotknąć nikomu, strasznie krzyczał na sam widok pielęgniarek. Ciężko było wysiedziec w sali, czasem wychodziliśmy ale bałam się bo jeden chłopiec z zapaleniem płuc, potem przyszedł kolejny z biegunką, bałam się że załapie coś gorszego.
Ja też jakaś nienormalna. Mieliśmy salę zaraz obok pokoju pielęgniarek, za szybą więc wszystko widziałam i co gorsza słyszałam. W nocy przyjmowai chłopca 18m, strasznie płakał a ja oczywiście razem z nim, na drugi dzień nie mogli się wkłóć 2 tygodniowemu chłopcykowi i znowu ryczałam razem z nim, nie mogę być w takim miejscu, o nie.

Dzisiaj wyszliśmy. huuurraaaaa!!!!
Łukaszek w domku szczęsliwy, cały czas się śmiał, jeszcze go nie widziałam takiego radosnego:))))

sie rozpisałam sorki:/
zyraffko, matko co za historia
i w koncu co to bylo? dobrze ze juz jestescie w domku, ucaluj Lukaszka
nie dziwie ci sie ze tak to przezywalas, okropne

Anik ja juz o nastepnej ciazy nie mysle, dwojka to jest moja liczba
tzn rodzic moge ale niech maz nosi 9 miesiecy;-)

reklama
zyraffko straszne to co piszesz, strasznie szkoda ze nie dalas zadnej z nas znac smskiem ze jestes w szpitalu, na pewno byloby ci razniej, ja caly czas myslalam ze jestes u mamy i nie masz neta :-( Dobrze ze Lukasz wyzdrowial, jaka w koncu diagnoze postawili lekarze, na co go leczyli??

Klementinka a moze ci sie jeszcze kiedys zachce coreczki?:-) Moi znajomi tak sie zabierali za kazdym razem do probowania i skonczylo sie na 4 chlopakach ;-) Mialam sie ciebie pytac, jak u was jest z podejsciem do tej histerii na temat e.coli, cos wam lekarze zalecaja, zabraniaja?

kasiaj kciuki beda zacisniete :tak:

gosigagro a co u ciebie dzis ak cichutenko cos/?:-)

wkleje jeszcze raz tutaj moze sobie ktos humor poprawi ;-)

Dziewczyny cos na poprawe humoru : pozytywy i negatywy wstawiane na allegro :) Niektorzy maja wyobraznie hehe

Komentarze z Allegro - Autentyki.pl

:-)

NIE POLECAM! Tydzień temu zakupiłem bluzę puma rozmiar S,a otrzymałem worek do ziemniaków!W sumie to się przydał,bo teraz wykopki,ale nie polecam!

Ostatnia edycja:
miał podany kortyzon i leki przeciwalergiczne. Lekarze nie wiedza co jest przyczyną pokrzywki, pani ordynator powiedziała że nie jest pewne czy to reakcja na antybiotyk czy wirusowa.

Ostatnia edycja:
kurcze zyraffko to nieciekawie jak okaze sie to uczuleniem na antybiotyk, zapamietaj jaki to byl zeby juz wiecej go Luaszkowi nie przepisywali
ja tez myslalam ze jestes ciagle u rodzicow

Koriander juz wszyscy maja po malu dosc tej paniki i tego nieudolstwa wladz
lekarze nic nie mowia, w TV tylko trabia zeby nie jesc surowizny
ja sie ciesze ze jutro w koncu w PL bedziemy i pojem wreszcie tego co do tej pory roku nalezy
za truskawkami tesknie

Żyrraffko - Bidulek z Łukasza i z Ciebie też, dobrze, że wyszliście... Przecież w sobotę nasze szkraby świętują a Wy tu zamiast tort szykować to się po szpitalach włóczycie (żartuje sobie rzecz jasna..). Cieszę się, ze już jesteście w domku i trzymam kciuki aby wszystko już było ok!.
Klementinka - gratuluję drugiego chłopca ;) Liczę na wtorkowe spotkanie!!!!!
Koriander - (ad FB) na początek sierpnia planujemy urlop W. i wyjazd, na długo zawitacie do T.? Ode mnie też pozdrów Ewuś! Super, że maturka już za nią:)
Perfecta - fajnie brzmi ten kurczak, a czy po nim trzeba myć cały piekarnik, czy aż tak nie brudzi? JAK ZDRÓWKO U WAS????
Kasiaj - buziaki dla małego szoguna Fifiego, trzymamy kciuki i pamiętamy o Was!
Karo - witaj po przerwie i zaglądaj częściej do nas:) pokaż nam kręcone blond loczki Milenki :)
Liliti - cześć:) wieki Cię tu nie było! powodzenia na egzaminie!
Eagle - powodzenia w wynajdowaniu dań, ja teraz za bardzo nie pomogę... bo większość tego co jem to warzywa plus trochę mięsa... Możesz zawsze eksperymentować z różnego rodzaju mięsem.. Ja dzięki mojej diecie zafundowanej mi przez Nelę odkryłam jaki fajny może być indyk: udziec, golonka indycze smakują bardzo fajnie tylko delikatnie obsmażone i dalej upieczone w piekarniku.
Lena - jakie ciacho wybrałaś?

Zmykam pomyśleć nad sobotnim menu i zrobić konkretną listę zakupów na jutro!

lencja- przełożyliśmy roczek na 24, bo za tydzień mąż musi w sobotę wracać do Poznania.

nie wiem co kupić Łukaszkowi na prezent urodzinowy :/

spróbuję zrobić tort w kształcie samochodu, oby wyszedł.

Jutro poczytam, jakoś nie mam weny.

dobranoc

zyrafko- tak jak mówiłam wczoraj mój fifi miał coś podobnego w szpitalu i wtedy też nie wiedzieli, czy to po antybiotyku czy jakiś wirus był.... a zinnat to bardzo mocny antybiotyk- fifi miał po nim ostrą biegunkę w grudniu i też musieliśmy odstawić

Łukasz też miał biegunkę

miałam iść spać ale jeszcze przeglądam allegro
gdybym tylko miała więcej miejsca : http://allegro.pl/domek-namiot-edukacyjny-tomy-discovery-deluxe-i1644369809.html

Ostatnia edycja:
reklama
lencja- przełożyliśmy roczek na 24, bo za tydzień mąż musi w sobotę wracać do Poznania.

nie wiem co kupić Łukaszkowi na prezent urodzinowy :/

spróbuję zrobić tort w kształcie samochodu, oby wyszedł.

Jutro poczytam, jakoś nie mam weny.

dobranoc

Pochwal się potem tortem :)) Ja poszłam na łatwizne, tort zamówiłam.
Od nas Nela dostanie m.in rewelacyjne bajki, ja je kojarzę z mojego dzieciństwa :) A teraz jeszcze jest do nich wydany audiobook z wykonaniem Stuhra :)
empik.com - salon internetowy

Do góry