reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Emalia - ja nie używam pudru, czasem linomag, albo w ogóle niczym nie smaruję

izia - Igula śpi odkryta, tylko nóżki nakrywam jak zaśnie ale i tak się odkopie

Aisa - jak Basia?? Co tam wstawanie, ja od listopada nocki zarywam (bo po miesiącu przespanych nocek mój córcik zaczął się budzić) a od stycznia dodatkowo pomykam do roboty i ogólnie jest super:) Ten uśmiech który mnie wita z rana i jak wracam z pracy, a te przytulaski, dla takich chwil warto żyć. Masz cudowną córcię nie zapominaj o tym

Eagle - wiem, wiem obiecywałam częściej:):):) w pracy średnio, bez rewelacji, nadal bezkrólewie, czekamy na dyrektora, a ten zastępujący ma mega wymagania, chciałbym zmienić, ale pytanie - na co??

adorea - zdrówka dla Krzysia

karo - a gdzie teraz pracujesz??

Kasiulka - jakim cudem Ty kochana jesteś na wychowawczym od maja?? :) Tyle urlopu miałaś czy jak? Przyznawać mi się tu szybko :):):)

Klementinka - mega gratki!!!!!! Drugi synuś!!! A jakie imię??

Kasiaj - trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zyrafka - dobrze ze już w domku

Ostatnia edycja:
reklama
Klementinka - a na to super :-D troszkę Ci zazdroszczę drugiej dzidzi :-) chociaz wiem, że u mnie na razie nie ma takiej opcji
zyrafka - nie wiedziałam, że byłaś z Łukaszkiem w szpitalu, bardzo współczuję, oby obyło się więcej bez takich przygód! Niech skarbuś będzie zdrowy :-) jak zrobisz tort pochwal się koniecznie zdjęciem :tak:

Udało mi się dziś trochę do notatek zajrzeć w końcu i nawet jak Nina poszła spać trochę ogarnęłam, podłogi pomyłam, kurze powycierałam, prania porobiłam :-D więc dzisiejszy dzień nie był całkiem bezproduktywny ;-)
Mała dziś była strasznie marudna i nic się z nią nie dało dziś zrobić, zawsze to ładnie współpracuje przy sprzątaniu, a dziś nic nie pomagało :-( chyba kolejne zęby się szykują, bo ma strasznie twarde dziąsła i jakby czuć już przebijające się zęby na dniach, ech czemu taki maluch musi się tak męczyć :confused:

Koriander wyslalm Ci pytanie na priwa a widze ze i tutaj sie temat ruszyl:))

Avena gratuluje postepow ruchowych

Emalia ja pudrowalam wlasnie zeby skonczyc opakowanie a tak to jak sie dupka zaczerwieni to smaruje sudokremem

Perfekta super ze chorobsko mija, no i jak zawsze mozna w kuchni na Ciebie liczyc

Adeora moze to naprawde trzydniowka jak oli dostal na nia antybiotyk to od razu go ulal i to byla jedyna dawka jaka dostal a najbardziej byl wysypany na buzi i brzuszku

Liliti fajnie ze sie odezwalas a kampingu zazdroszcze po ciuchutku

karo bland loczki ? poprosze o fotke:)

Eagle no bedzie problem jak wykombinuje oczy dookola glowy

Klemetinka super wiesci imie wymyslone??

kasiaJ gratki dla chodzika no i trzymamy kciuki za operacje

Zyrafka a co to bylo skad te plamy , szpiatla wspolczuje i scikam

i na koniec mega buziaki dla naszych roczniakow rosnijscie zdrowo i radosnie

zyrraffko - o matulo kochana....Tak rzadko zagládam teraz , że nawet nie wiedziała że Łukaszek miia l obustronne zapalenie ucha....a teraz jeszce ten szpital....Bidulek kochany....Dobrze że już wyszliście i jesteście w domku.....Ucałuj koniecznie łukaszka od \Polci.....
klementinka - spokojnej i bezpiecznej podrózy.....
kreatorko - zuch mamusia z Ciebie....Jaka zorganizowana....
avena - witaj [po słuuugiej przerwie |:-)

Zmykam spać...Jutro mega busy dzień......Nie wiem jak to będzie ...Jutro jestem u siebie i na restauracji jednocześnie.....Niby płacą mi wtedy 1,5 stawki za dzień....ale ....po takim dniu padam na ryjek....A wczoraj miałam śmieszną sytuację z jednym klientem ....ale to już napiszę jutro..... Dobranoc kochane!

witajcie,

mam ostatnio mało czasu bo przed wyjazdem tysiąc rzeczy trzeba kupić, coś się pogoda psuje:shocked2::shocked2: w sumie na jazdę samochodem to fajnie, ale mam nadzieje, że na miejscu się już wypogodzi:tak::tak:

ewelinka - fotka boska:tak: jaka radość z pluskania:-D

Klementinka - OGROMNE GRATULACJE!!!! Jednak dobrze pisałaś, ze mąż ma talent do chłopców;-);-) cieszę się, że wszystko ok, miłego pobytu w PL

Milka - piękny opis urlopu jeszcze tylko fotorelacji brakuje:-p;-)

Kasiek - udanego urlopu!!!!

koriander - nasz kierunek to środkowe wybrzeże, a konkretniej Darłówek:-)

avena - pisz częściej i udanych urodzinek:-) widziałam zdjęcie Igusi na zamkniętym ślicznotka:tak: mamy taka samą chustkę:-)

emalia
- ja nigdy pudru nie używałam, teraz sporadycznie używam Alantanu

Ewa, Karo, Liliti- witajcie i piszcie częściej:-)

Perfecta
- cieszę się, że u Was juz lepiej:tak:

adorea
- i co lekarz powiedział, jak Krzyś?

kasiaj - już trzymam kciuki za poniedziałek, bo już mnie wtedy nie bedzie

zyrraffka - o matko:szok: szkoda, ze nie napisałaś smska:-( pytałam o Ciebie, ale myślałam, że znowu u mamy jesteś, dobrze, ze już w domku jesteście i współczuje przeżyć, buziaki dla Łukaszka

Agi - niech Ci dzień dzisiaj szybko minie:tak: Lusia i kaczusie super:) jak tancereczka ci rośnie:)

Sto lat dla Jagódki Agastowej i Olivip oraz tysiąc buziaków dla chłopców Ewuś!!Rośnijcie zdrowo z uśmiechem na ustach:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dzisiaj o 2 w nocy wcięło mi posta i się poddałam:) I zaczynam od nowa może się uda:)
Ewa1981- Witaj Kochana rzeczywiście strasznie długo Cię nie było! Ale fajnie że znalazłąś chwilkę na wskoczenie na bb:)
Nadika- jak główka? To ta pogoda... Ja przeżyłam chwile grozy przed wczoraj jak o 13 się obudziłam z takim ogromnym bólem głowy że aż sparaliżowało mi całe ciało...włącznie z mową:( Ledwo wydukałam BArtek :( Dobrze że mąż w domku bo strach pomysleć jakbym była z Jasiem sama. Pal licho ja ale jak Jaś by czegos potrzebował...:( Ehhhh nawet jak teraz o tym myślę to ciary mi przechodzą!...Mam nadzieję że ból minął Kochana!
Emalia- Ja nie smaruję pupci jak nie ma takiej potrzeby. Jak Jas się odparzył to bephanten się sprawdził w 100% Sudokremu nie uzywam bo według mnie to za silna maść na tak delikatną pupinkę :)
Kolenderko- Pozdrów ode mnie Ewuś Ucałuj i przytulaka prześlij dla blizniaków łobuziaków. Strasznie jej tutaj brakuje:( Cieszę się że matura już praktycznie zdana:):):)!
Kasiek - Kochana jak tam sobie radzicie na wyjazdówce?:) Wracaj tu szybciusieńko!:) AJ MIS JU:)
Klementinko- GRATULACJE!!!!! Kochana aż się poryczałam jak przeczytałam posta! Wielkie gratulacje!!! A i doczytałam że się nie udało utrzymać płci w tajemnicy przed mężem:) Coś mi się wydaje że on tak naprawdę chciał wiedzieć:)tylko pewnie sam tego nie wiedział że chciał:):p Przytulaki dla Jasia i Ciebie i brzuszkowego braciszka:)
Liliti- Kochana witaj!!!!!!!!!!!11 Bosshshhshhh ile Cię tutaj nie było! Gratulacje dla 6 zębnej Soni głodomorka:) Mamusi kuchnia najlepsiejsza widzę:) Fajnie że sobie wygrzewacie się na słoneczku:) Buziaki i powodzenia na egzaminie!
Lenka- Co tam wymysliłaś? Ja to lubię czytac i patrzec co ty upieczesz:)
Eagle - I jak Tomuś wykombinował w końcu jak wejść na kanapowy Mont Everest?:):):p
Agi- współczuję pogody Kochyana!!! I powodzenia dzisiaj w pracy oby nie bylo jej za dużo!!!! :*
KasiaJ- No nareszcie! że tak powiem:) Kochana oczywiście w poniedziałek kciuki trzymamy razem z JAsiem!
Żyrafko - Kochana !!!! Matysiu Współczuję przejść! Jeszcze pewnie w Kamieniu leżeliście a tam nie za fajnie! Kochana
duuuuuuużżżżżżżżżo i jeszcze więcej zdrówka dla Łukaszka!!!! A jak uszka ? Już ok? Kochana przytulam mocno dobrze że już w domku jesteście. Musisz na zamkniętym zostawić nr telefoniku bo nie ma:) w zasadzie nie musisz a mogłabyś:)
Lencja - Kochana nie brudzi się piekarnik nic a nic bo stawiasz butelke z kurczaczkiem na blaszce piekarnikowej na najniższym "wsówie":) I on sobie spokojniutko traci tłuszczyk:)
Zyrafko- NAMIOT JEST EKSTRA!
Gosiu- A kiedy wyjażdżacie bo chyba pominęlam? Kochana w następnym tygodniu upały po 31 stopni:) Wrócisz jak po pobycie w Hiszpanii:) MAm nadzieję że dostęp do neta będziecie tam mieć?
ufff udało się:):):)

reklama
Żyrraffko - Bidulek z Łukasza i z Ciebie też, dobrze, że wyszliście... Przecież w sobotę nasze szkraby świętują a Wy tu zamiast tort szykować to się po szpitalach włóczycie (żartuje sobie rzecz jasna..). Cieszę się, ze już jesteście w domku i trzymam kciuki aby wszystko już było ok!.
Klementinka - gratuluję drugiego chłopca ;) Liczę na wtorkowe spotkanie!!!!!
Koriander - (ad FB) na początek sierpnia planujemy urlop W. i wyjazd, na długo zawitacie do T.? Ode mnie też pozdrów Ewuś! Super, że maturka już za nią:)
Perfecta - fajnie brzmi ten kurczak, a czy po nim trzeba myć cały piekarnik, czy aż tak nie brudzi? JAK ZDRÓWKO U WAS????
Kasiaj - buziaki dla małego szoguna Fifiego, trzymamy kciuki i pamiętamy o Was!
Karo - witaj po przerwie i zaglądaj częściej do nas:) pokaż nam kręcone blond loczki Milenki :)
Liliti - cześć:) wieki Cię tu nie było! powodzenia na egzaminie!
Eagle - powodzenia w wynajdowaniu dań, ja teraz za bardzo nie pomogę... bo większość tego co jem to warzywa plus trochę mięsa... Możesz zawsze eksperymentować z różnego rodzaju mięsem.. Ja dzięki mojej diecie zafundowanej mi przez Nelę odkryłam jaki fajny może być indyk: udziec, golonka indycze smakują bardzo fajnie tylko delikatnie obsmażone i dalej upieczone w piekarniku.
Lena - jakie ciacho wybrałaś?

Zmykam pomyśleć nad sobotnim menu i zrobić konkretną listę zakupów na jutro!
Wybrałam póki co 3 bit i krajankę no i jeszcze jedno by sie przydało:)
witajcie,

mam ostatnio mało czasu bo przed wyjazdem tysiąc rzeczy trzeba kupić, coś się pogoda psuje:shocked2::shocked2: w sumie na jazdę samochodem to fajnie, ale mam nadzieje, że na miejscu się już wypogodzi:tak::tak:

ewelinka - fotka boska:tak: jaka radość z pluskania:-D

Klementinka - OGROMNE GRATULACJE!!!! Jednak dobrze pisałaś, ze mąż ma talent do chłopców;-);-) cieszę się, że wszystko ok, miłego pobytu w PL

Milka - piękny opis urlopu jeszcze tylko fotorelacji brakuje:-p;-)

Kasiek - udanego urlopu!!!!

koriander - nasz kierunek to środkowe wybrzeże, a konkretniej Darłówek:-)

avena - pisz częściej i udanych urodzinek:-) widziałam zdjęcie Igusi na zamkniętym ślicznotka:tak: mamy taka samą chustkę:-)

emalia - ja nigdy pudru nie używałam, teraz sporadycznie używam Alantanu

Ewa, Karo, Liliti- witajcie i piszcie częściej:-)

Perfecta - cieszę się, że u Was juz lepiej:tak:

adorea - i co lekarz powiedział, jak Krzyś?

kasiaj - już trzymam kciuki za poniedziałek, bo już mnie wtedy nie bedzie

zyrraffka - o matko:szok: szkoda, ze nie napisałaś smska:-( pytałam o Ciebie, ale myślałam, że znowu u mamy jesteś, dobrze, ze już w domku jesteście i współczuje przeżyć, buziaki dla Łukaszka

Agi - niech Ci dzień dzisiaj szybko minie:tak: Lusia i kaczusie super:) jak tancereczka ci rośnie:)

Sto lat dla Jagódki Agastowej i Olivip oraz tysiąc buziaków dla chłopców Ewuś!!Rośnijcie zdrowo z uśmiechem na ustach:tak::tak:
Właśnie a gdzie Ty wyjeżdzasz i nic się nie chwalisz??
Witam sie.
Wszystkiego naj dla dzisiejszych solenizantów!!!

Ja zaraz zmykam na dwor, a jak mlody zasnie bede dom sprzatac... ehhh...
Do tego okres, och zle polaczenie ale co zrobic:p

No powiem szczerze ze ja teraz nawet nie wiem ze mam okres w ogole po porodzie poziom bólu znikomy!!

Ostatnia edycja:
Do góry